Saturday, October 8, 2011

blogger vs student = erk! camne nak bagi mase??

Assalammualaikum..

   Hai semua! hari ni terase lapang sikit sebab 2 lab repot dah setel tinggal lagi 2. Hem. Ok lah malas nak panjang2 cite. Mostly blogger ni student kan. So bile dah start kuliah sume kelam gile tak sempat nak update sebok dengan asignmen bagai. Macam daku ni ha.

   Even daku sangat2 bz tapi tak delah bersawang sangat kot blog ni cume updatenye 1 entry je haha. So kat sini daku nak share dengan korang cane daku bagikan mase untuk update blog ni ha dalam mase yang same keje pon siap.

  • siapkan asignment & segala keje2 dulu
  • jangan tangguh2 keje ** macam daku ni ha suke  longgok2 keje haha
  • update blog sebelum tido
  • plan betul time
  • kalau ade free update jelah
    Kan senang kan. Kalau daku ade je mase free daku akan update jugak even penat mane pon. Tengah2 buat lab repot pon semacam je update woho. So bile dah jadi blogger ni kenelah pandai2 manage mase sendiri. Macam abq eqbal zack. Sume pakej die ade. Kau mampu?

blaja food science pon kene buat. korang reti buat??

    Agak2 semak sangat dengan blog delete je. Kan. Nak bia tak update bole tapi jangan lah sampai berabuk sangat hihi. So pandai2 lah korang arrange mase tu ok. Yang penting blaja tetap blaja jangan sampai terabai pulak. Syok sangat blogging sampai asignment tak buat. Bagus. Ok lah babai.

35 comments:

  1. akak ambil hotel mangement ke?

    ReplyDelete
  2. http://laman-ayahsu.blogspot.com/ salam kenalan dan follow

    ReplyDelete
  3. ehem betul tu..:) pandai2 bahagi masa

    ReplyDelete
  4. carik la tukang hupdate belog snang..kasi upah..teheeee

    ReplyDelete
  5. untungnya bakal suami...dapat bakal isteri yang pandai memasak ala - ala hotel...hehehe...ndak payah makan kat hotel kalau macam nie...

    ReplyDelete
  6. hahha agak2 semak.. delete je blog.. hahah senang jek kesimpulan gtu kan fara.. ^_^

    mmg kne pndai uruskan masa.. kalau fokus blog jek.. keje laen tak jadi..

    ReplyDelete
  7. betol!
    sebenanye
    kalo pandai betol manage
    mesti punye ada mase
    paling cikai pon
    amik mase 14-20 minit kan hupdate belog..
    yg utaama..kene utamakan gak =]

    ReplyDelete
  8. sibuk macam mana pun akan pastikan blog update. hehe

    ReplyDelete
  9. bukan calang2 student yang berani nak ada komitment dengan belajar dan dengan blognye lagi..

    ReplyDelete
  10. tu lah, at least sekali sehari lah kena update. kalau mcm saya, senang jd malas. nnti tak update..mula lah smpai seminggu taknak update. haha

    ReplyDelete
  11. walau pe pun pelajaran ttp diutamakan.. :)

    ReplyDelete
  12. baik cikgu....hehe

    tapi kadang2 bz nak basuh baju pun xsempat..lagikan nak tgk blog..hehe....;-)

    ReplyDelete
  13. @aimie amalina

    tu la yg penting kene bia blog updte kalau x ala :(

    ReplyDelete
  14. @Namee Roslan

    ala jangan la sampai seminggu..x bes hihi

    ReplyDelete
  15. tq sudi follow blog buruk kite ni.. :)

    ReplyDelete
  16. sedih weh orang ingat kita hotel management. hahaha.

    chaiyo3.

    ReplyDelete
  17. yep yep. hidup sbgai pljar ni mcm2 benda nk kena buat.nak update blog pon kadang2 tak sempat. kadang2 nk update,idea pulak takde.so mmg slalu ikut mood je.;p

    pss,mcm besttt je course food science!;p

    ReplyDelete
  18. @namaakulynn

    yup,..,kalau malas tu malas la nak update hihi
    aah mmg bes pun..

    ReplyDelete
  19. ada masa je, berbelog lah. hehehe ;)

    ReplyDelete
  20. ms student ada blog, tp terbengkalai.. so skang bt balik..hahaha

    ReplyDelete
  21. saya memang busy. memang tak boleh buat apa la. haha

    ReplyDelete
  22. hihihi, Lia lah tu biar blog bersawang..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi