Tuesday, October 25, 2011

Their bufday - Hira & Nazirul Hazwan

Assalammualaikum..

   Semalam bufday budak jiran ni. Hepy belated bufday dear hira. Name duduk sebelah kolej tapi haram nak jumpe kan. Aah kalah menteri huhu. Jom terjah blog die.

curi dari fb die hihi

Dan sorang lagi blogger. Sape tak kenal tak tau lah. 1 of my peberet blogger. Kenape daku suke. Suke hatilah.

ni pon cilok. Bro, mintak pinjam
sape yang rase nak sentap sile bace entry2 beliau


Daku buat entry bukan sebab kaki kipas bagai okeh. Tapi sebab kenal 2 horang blogger ni ha. So buat lah. So next sape punye bufday?

8 comments:

  1. kalah menteri kan? hahaha. adeh. terasa malu di situ. maaflah kak, insya Allah kita jumpa nanti. tapi tak confirm lagi bila. haha.

    by the way, thanks a lot for the wish! #duakaliwishkan? *terharukejap* tapi tapi, gambar tu sangat pelik sebab saya agak kebudakan di situ. lupa pula, gambar saya semuanya private. haha. maaf~

    happy belated birthday untuk blogger lagi satu! hehe :D

    ReplyDelete
  2. ooohhh
    besday hira kee

    dgn mamat tu
    hehehe

    hepi besday utk deme!
    may Allah bless them =]

    ReplyDelete
  3. happy birthday untuk mereka berdua :D

    ReplyDelete
  4. aloh..ruginya bday mish dh lepas..aiyaa!

    ReplyDelete
  5. nanti bday aku ko kena buat post jugak! tak kira ah. hahahahahaha. aku nak ko buat limablas pos untuk aku sorang je. hahahahahaha

    New Entry : Wordless Wednesday #3 - BFFs Sucks!

    ReplyDelete
  6. beday saye..beday saye... hee..lmbt lagi lol..huhuhu

    ReplyDelete
  7. Alahhhh,birthday kita dah lepas,Lol

    Happy birthday to him and her !

    Nice blogg,followed akak

    ReplyDelete
  8. Happy bday utk dua2 blogger... Cik hira...msred baru tau...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi