Thursday, October 20, 2011

pompuan : jangan buat bende ni. Memalukan!

Assalammualaikum..

Bile daku tengok video ni rase macam a bit buduh la









pastu korang komen ye


26 comments:

  1. nape x kuarkan je video tu kat sini?? (-,-")

    ReplyDelete
  2. Bebarapa kesalahan telah dilakukan:

    1. Membuat kecoh ditempat awam,(Adab)
    2. Memaki dengan menyebut benda yang tidak sepatutnya. (Akhlak)
    3. Tidak memakai tudung dan berpakaian sendat.
    4. Mengutuk ciptaan Allah.
    5. Membiarkan pergaduhan tersebut.
    6. Bergaduh kerana merebut lelaki.

    Yang baik kita cilok, Yang buruk kita block...

    ReplyDelete
  3. err.. aaa
    ni belakon jer kot?
    (Pocket tak der suara kat sini..)

    semua orang kater jangan gaduh,
    buduh, malu, tak beradab..

    tp bila pendapat atau keperluan sendiri disangkal pihak lawan? bila maruah kita dipersoalkan..
    kita nak diam?

    sabar! sabaaaar!

    ReplyDelete
  4. aiyooo, malunya.. dhla ramai yg lalu lalang.. hurmm, budak br nk membesar..

    ReplyDelete
  5. bila hilang rasa malu, beginilah jadinya...

    ReplyDelete
  6. bodohhhhh.. serius bodoh.. budak2 lagi.. fikiran tak matang.. lelaki yg dierang gaduh kan mesti suka.. sebab jadi rebutan..

    yg gadoh sebab lelaki nak buat ape..

    kalau die cakap die tak tahu lelaki tu dh ade makwe.. dah nampak kan lelaki tu bukan baik2.. lelaki tu tak jujur.. cari lain je lar.. alahai.. tak payah lar rebut..

    wat malu jek..

    ReplyDelete
  7. @Pocket

    em..orang lain bole pulak tukang rakam..mmg bes tapi kang takut lain jadi

    ReplyDelete
  8. @Shaherah

    tu la fara yg tengok fara yg jadi malu..x tau kenape..sebab same kaum..ase malu nak ngaku tu kaum kite jugak

    ReplyDelete
  9. hahak hahak. bagus bagus. orang mana? orang melayu kite ^^,


    aku suke aku suke (macam setan)



    dunia dah nak kiamat.
    tahniah pada yang rakam tu.

    ReplyDelete
  10. hish tak paham betol lah! buat malu je gado kerana lelaki di khalayak org ramai. nmpk sgt maruah budak tu down. adeh adik2 oi...p la padang kalau nak gadoo oi! kahkahkahkah

    ReplyDelete
  11. korang ingat nie panggung wayang ke? kaum sejenis gaduh bkn nak tolong tp siap rakam lg.... klu korang cuba leraikan pergaduhan tu kan lg bgs...
    yg 2 ekor cicak nie pun nak gaduh pasal lelaki. klu boleh berbincangkan lg bgs dr gaduh...

    ReplyDelete
  12. sangat memalukan. siap mencarut2 bagai. entah ape2.

    ReplyDelete
  13. sangat memalukan. siap mencarut2 bagai. entah ape2.

    ReplyDelete
  14. sangat memalukan. siap mencarut2 bagai. entah ape2.

    ReplyDelete
  15. hahahaha.. okeh saya nak ketawa guling2 dulu.. :D cp tak berapa nak geram kat minah dorg yg dok bermaki hamun,l pukul memukul tuh, tp geram giler kat minah yg rakam vid ne ngan yg sorang baju pink tuh.. pehal dia tengok je eh? bodoh.. kalau gua, dah lama gua sepak jer dedua~~ sengal! =_='

    ReplyDelete
  16. alahai perempuan..apesal la kowg memalukan kaum wanita..adoyai..

    ReplyDelete
  17. adoi . pedas gile kena tampooo .. Tia nengok macam budak-budak lah .. yang lawak part gadoh lagi tapi gadoh "kaw ambik lah die" .. apalamacam dik oi ..

    ReplyDelete
  18. memang memalookan...xckop matang sungguh....ish..

    ReplyDelete
  19. aku rasa nak hantukkan kepala dua-dua orang tu..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi