Wednesday, October 12, 2011

Daku Bangge dengan blogger ni

Assalammualaikum..

   Tak nak cakap banyak. Cukup bile daku kate yang daku bangge dengan blogger ni. Sape? Ni ha


SUHAZLI MUHAMAD

ni blog die


Kenape daku bangge dengan beliau?

  • even dalam keadaan istimewa tetap aktif berblog
  • dapat sambung belajar sampai degree
  • so humble
He was a UPM student. Daku terkejut sangat2 mase mule2 tau yang beliau ni act orang istimewa sebab mase tu die masuk paper mase pendaftaran UPM hari tu. No wonder macam kenal name die sebab penah join segmen die dulu. Korang boleh bace entry yang dari blog beliau ni :


gambar dari blog hez


Siyes daku sangat2 tak sangke. Act daku nak sangat2 jumpe die tapi masing2 bz kot. Hari tu je ade ternampak die kat food court ktp. Ape yang buat daku bangge dengan die sebab die boleh bawak diri sampai ke peringkat ni. Dan aktif pulak berblog. tak semua orang ade keupayaan macam beliau. Beliau banyak kelebihan.

Jadinye jangan pandang rendah dengan keupayaan orang sebegini. Sem ni ramai student oku. Rase terharu sebab ade jugak insan yang tolong dorang2 ni. Sangat besar pahala tolong orang istimewa ni.Subhanallah.

For Hez,gud luck for ur journey. Gud luck for ur study. Proud of u. Hoping to meet u someday. :)


24 comments:

  1. wah terjah2!! txs najihah kenalkan! :) suka semangat macam dia!

    ReplyDelete
  2. Pelik kan, kita yang sempurna ni tak pandai menggunakan keistimewaan yang diberi.. :)

    ReplyDelete
  3. kagum walau serba kekurangan masih boleh aktif berblog..kita??

    ReplyDelete
  4. shera pun baru tahu ni.. serius tak tahu.. mcm kagum pulak baca ni..

    ReplyDelete
  5. @syahirooAhmad

    yup tau x pe..sedangkan kite yang sempurna ni pun x de kelebihan yang die ade..

    ReplyDelete
  6. semangat kental, tak kira macamana fizikal, pling penting mental kita

    ReplyDelete
  7. xcited nak kenal juga :)
    ok mari terjahhh...

    ReplyDelete
  8. dalam kekurangan yang kita nampak ada kelebihan yang jarang kita nampak...=D

    ReplyDelete
  9. kenal kenal!

    masuk paper hari tu.
    bangga dengn remaja macam dia.
    kental dan bersemangat
    sbb tu dia digelar istimewa :')

    ReplyDelete
  10. xjumpe pon die agy
    hohoh
    die kolej brpe??

    ReplyDelete
  11. rakan satu matrik dulu.mmg kejayaan hez sgt membanggakan ;)

    ReplyDelete
  12. bangga dengan insan sebegitu..tetap kuat!

    ReplyDelete
  13. tq najihah.. :) ala segan lak kena promote ni.. haha..

    haah masing2 bz sekarang ni kan.. xpe ade mase kite borak2.. jmpe pon tegur2 la.. hehehe..

    once again.. tq.. :) all the best gak utk najihah.. blaja elok2.. huhu!

    ReplyDelete
  14. Wahhh kita yang cukup sifat ni pon kadang kadang tak ada semangat yang macam mereka kan? :')

    ReplyDelete
  15. whoaaa. hebat nye dieee. nk terjahhh.

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi