Tuesday, October 11, 2011

Bukan Namenye Pompuan Kalau :

Assalammualaikum..

   Selamat pagi semua! Korang dah break fast? Tahu tak pagi ni mengundang kemarahan daku sebab kolej tak de air lagi. Oh dem! Dah lah ade test jap lagi tension2! Adoi. Cakap pasal tak de air ni daku nak cite pasal pompuan. Ape kaitan air dengan pompuan? Meh bace :


   Bukan nak kate apelah. Mostly kalau masuk toilet dah bole trace dah ape die kan. Even daku pon alergic dengan pompuan camni apetah lagi laki. Harap je muke cantek tapi perangai kotor. Ape bendenye tu? Ni ha :

  • tak reti flush lepas berak
Lepas berak tinggal gitu je. Bukan reti nak flush. Nak2 yang jamban duduk tu. Ei geli lah wei. Kalau berak wangi tak pe ni bau.
  • darah period bersepah2
Ni lagi 1 yang daku tak suke bile masuk toilet. Pelik lah nak kate tak nampak tipu. Yelah at least sebelum nak kelua tu check lah dulu kan. Memalukan.
  • buang pad merate2
Tak nampak kot ade tong khas die. Main campak je dalam tong sampah. Memang kotor gilos pompuan jenis macam ni.
  • meludah 
Pui! Selamba je main ludah2. Tercemar
  • pemalas
Pinggan mangkuk jenis stok nak simpan bia bertingkat2. Pastu berulat2. Mostly bayak berlaku kat hostel kan. Nak mandi pon malas. Nak basuh baju malas. Sume malas 
  • suke mencarut
Mencarut bende baik tak pe. Ni segala anak setan kelua tambah lagi p*****k lah tut tet. Nak mencarut pun agak2 lah jangan main sembur je kan. Tak elok
  • selekeh
Jadi pompuan bia simple janji nampak kemas. Ni tak dengan tudung kusut masai selua tah bape taun tak basuh. Hem.

   So lelaki. Ape pandangan korang jumpe pompuan camni? Dan pompuan. Sory sebab keluarkan entry ni. Bukan untuk memalukan tapi untuk ingatkan kite jugak. Kadang2 tanpe sedar kite pon buat bende2 ni jugak. So tak payah nak tuding jari kat orang lain pun kan.

boy, wat do u think??
   Girls, please. Jangan nanti orang kate "muke je lawo tapi pengotor". Sape yang malu? Kite jugak kan. Sekian.

p/s : wish me luck for my test :)

52 comments:

  1. aaa...takde air.. kesian~

    eh2... laki n prmpuan tiada beza.. jgn rndah diri sgt..

    btw.. goodluck!!

    ReplyDelete
  2. ish, mandi tak ni? hehehe

    wat elok2 na test. kasi cemerlang. ;)

    ReplyDelete
  3. alahai kak fara,
    yeke takde air.
    siannya.

    yup, lagi susah bila ade anasir2 buat hal macam2 tuu.
    senang cte, glongn yg malas ni -.-

    sabar ea? :)

    ReplyDelete
  4. sbb tu jgn mudah percaya dgn pandangan pertama.. luaran elok xsemestinya elok semua.. mcm tu jugak buah, luar cantek molek, bila kupas dh berulat.. muehehe

    ReplyDelete
  5. betul tu, sebenarnya kebersihan ni pendidikan awal dari rumah, kalau kat tempat awam dia kotorkan, maknanya kat rumah lagi kotor..

    perempuan kalau bersih terus nampak cantik! ^_^

    ReplyDelete
  6. huh..geli toi!! kat sni pon ada kes camtu tp jantn tua yg buat!!

    kompem dia!

    ReplyDelete
  7. nasib baik tak tersenarai bnda kt atas tu... isk... diriku masih seorang perempuan, tahniah hehee

    ReplyDelete
  8. ckp pasal pompuan pengotor..citer nie citer btul kt tgkat 16 ofis saya...x suka masuk toilet kt situ sbb kotor gila mcm yang de adik list kt atas tu...,..yark...x tau la camner diaorg klu duk kt umah...

    ReplyDelete
  9. pengotor gila kot yg pad merata tu. siapa tampal kat dinding..eee. geli gila..

    ReplyDelete
  10. akk penah ada hosemate yg lepas berak tak flush.mmg sia2 lah kena maki kan.hahaha

    ReplyDelete
  11. siannya...meh dtg umah akak mandi..hehe..FOC

    ReplyDelete
  12. pengalaman dok hostel, semua situsi ni ca da penah tengok dan alami~ amat menjijik kan dan memalukan kaum jek.. =__="

    ReplyDelete
  13. setuju semua di atas. tak yah muka cantik, kalau nama pmpuan kna la bersih kan kan......
    paling setuju bab mencarut. tak suka oke pmpuan mencarut cam bangang. haha oopssss

    ReplyDelete
  14. uuueeee
    mnusuk entry akq nie
    sek bek sye xder ciri2 diatas tu :)

    ReplyDelete
  15. arr! xreti flush lepas berak. byk la kat sini nak jumpa jenis tuh. last2, tahan aje, pegi melepas kat fakulti. eheh. aishhh!

    ReplyDelete
  16. gd luck faraa.. ^_^

    perempuan selekeh mcm uh.. hadoi.. shera nak tegur pun x smpai hati.. tu belum malas nak jaga kebersihan diri.. pehh bau..

    ReplyDelete
  17. hahaa .. tu perempuan terpaksa kot .. gile pengotoq

    ReplyDelete
  18. aiyo...tak rti flush toh geli ahhh..weeee..

    ReplyDelete
  19. eee..muka cantik pun tak guna kalau pengotor.huhu=.=
    jadi rajin2kan lar diri sendiri untuk jadi pembersih.heee :D

    ReplyDelete
  20. erk? tuan blog tak buat camtu ker? hehehe

    ReplyDelete
  21. benda ni sy dh banyak kali jumpe jenis mcm ni masa kat asrama dulu.. heee selekeh gile!

    ReplyDelete
  22. ak x sangka pompuan ada gk yg pengotor..haha

    ReplyDelete
  23. paling tak pompuan pengotor n malas neh....

    1 g..ila xsuka tgk perempaun kalau makan comot makanan dia..eee cm nak marah ja tgk..ehheh

    ReplyDelete
  24. @mizzkechique

    tu la kak..luaran x menjamin ape2 pun kan

    ReplyDelete
  25. @TiTi

    tu la..pompuan bersih cantik terus kan

    ReplyDelete
  26. @Tentang Kita

    yeke..
    hoho tu la kan..kat uma x tau la cane

    ReplyDelete
  27. @emy|farid

    hoho..betul la tu..pompuan mencarut ca lain sikit huhu

    ReplyDelete
  28. @Shaherah
    thanks shera..tu la pasal..nak tegur macam malukan die pulak kan

    ReplyDelete
  29. grrrrr
    elak je berjumpe dgn pompuan cm ni
    ayooo
    maluuuu den

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi