Friday, October 7, 2011

syarat pemes dalam blog - kene hensem & cantik = tak boleh blah

Assalammualaikum..

   Hai semua. Wat ape dah makan? Jom share dengan daku opinion korang pasal topik ni. agak2 hanget tak? Bagi daku agak lah kot. Yeke? JOm bace terus. Rupe tu penting kalau nak pemes dalam blogging. Ape pendapat korang? Bagi daku tak pon. As long as kite ade kredibiliti untuk hasilkan entry yang bernas dah lebih lagi bagus.

   Konon kalau nak cepat pemes kenelah ade rupe kan. Hensem & cun cantik2 comel2 belaka. Kalau tak memang tak pemes lah kan. Malas nak petik name korang konpem boleh teka kan sape2 yang agak2 hensem + cun2 tu. Walamak memang malatop seh dorang kan.

   " aku nak cantik & hensem jugak lah, nanti boleh pemes"
" die cantik tapi blog tak de lah bes mane pon,biase je. Harap muke je ade rupe "
" blog die bes + cantik & hensem woo"

     Mane 1 yang korang nak? Kalau daku daku nak yang ke 3 haha. Yelah bukan senang kan orang nak cakap "wah blogger ni ade rupe entry die pon best2". Kau tak rase bangge ke macam tu. Opss!! Haha. Tu terpulanglah pade individu kan. 

rindu gile kat minah kecik ni

   Bagi daku tak kirelah kau ade rupe ke tak ke semuanya same je cume tahap kreketipan korang yang nak upkan blog korang tu yang berbeza. Lain orang lain care weh. Takat ni daku tengok ramai sangat blogger yang cantik2 bertambah lagi cantik dengan entry depa yang bes tu weh. Nak tau sape? MTT, Namee, Hizami , Lelaki Geek & ramai lagi. Pegi cari sendiri

    So dalam blogging ni tak de istilah " rupe lagi penting". Same je. Janji ade hidung ade mate complete semua. Cuma yang ada rupa cantik hensem tu sebagai bonus kot. Betul tak? So tak payah rase rendah diri sangat pun ok sayang. 

    Ok lah nak tido babai.

p/s : daku suke gile dengan  blog ni aizul marcello sebab tuan die hensem weh hahahaha.

22 comments:

  1. shera pun ske blog aizul marcello uh.. slalu lau bosan2.. ke blog die lar.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. xsemstinye chantik baru fofular....
    budak kecik tu adik eh? sejibik muka ha

    ReplyDelete
  3. dlm dunia blog la ca perasan yg rupa xbawak kemana pon..sebab ade je blogger yg tak penah tayang muka, tapi dapat followers.sebab entry dia best ...blog ni mmg sinonim ngan pembacaan sahaja.. :)

    ReplyDelete
  4. ahaha setuju sangat...bakat lagi penting.tapi kebanyakan sekrang dah pandai tahu menilai..tak gitu??;p

    ReplyDelete
  5. tp tak jugak.akk tgk ada someone tu x hensem n tak cantik,but entry dorg best.

    ReplyDelete
  6. ♫♫♪yg sedang² saja...♫♪♫

    ReplyDelete
  7. akak pon nak yg ketiga..tapi ape kan daye..tak cantik..blog pon xbest..weee

    ReplyDelete
  8. tak cantik pun takpe asal orang tak meluat sgt baca blog saya. haha tu je :D

    ReplyDelete
  9. ngeh3...ila xpernah terfikir semua neh...

    sebab bila berblog suka baca penulisan org tu lagi dari lihat rupanya..ehheheh

    ReplyDelete
  10. kahkahkah. baca tak perlu nak tengok rupa penulis.

    ReplyDelete
  11. abisla kalau mcm ni. x popular la sy. sbb sy x cantik.

    ReplyDelete
  12. weeee
    benar!
    cantik dn ensem adlh bonus
    tapi
    entri yg berkualiti
    akan dhengat smp bebile =]

    ReplyDelete
  13. saya biasa2 je. blog saya pun biasa2 je. so, kesimpulannya, saya dan blog saya biasa2 je. hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  14. yeaaaaaaaa
    setju 200%
    hahaa :)
    tp ramai blogger yg peymes
    sumenye cntik2 + hensem2
    hehee
    termasuk akq lah
    hehee ^^

    ReplyDelete
  15. saya x suka tepek muka dalam blog.. xleh femes ke cm tu? muahahah!

    ReplyDelete
  16. rupa paras tu kira bonus. untunglaaa siapa yg perfect tu. heee

    ReplyDelete
  17. ayu rasa ayu tertarik dngan penulisan org berbandng paras rupa cantik


    mane tahu yg cantik tu propa je lebih story dlm blog dy?
    ahah;)

    ok kidding.

    ReplyDelete
  18. ada dua2 sekali itu mmg satu pakej lah. tp yg penting penulisan kita. ;)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi