Tuesday, October 4, 2011

dear my follower, im sory

Assalammualaikum..

   Korang, daku nak bagitau yang daku maybe tak kan update sangat kot for this week sebab daku sangat2 penat sampai rase nak demam. Just imagine lab from 9 to 6 pm. Rase nak tertonggeng kat situ jugak. Thanks paham ye korang.

   Oh btw harap pade winner semua korang jangan marah daku pos lambat hadiah korang eh. This sem was tooo horribloe for me :(. Pray for my healthy. Tq. Sayang semua

p/s : tak larat sangat2. Nak nangis

17 comments:

  1. hayoooo
    yg pntg jage kesihatan memolek taw
    okeh!
    stdy2 jugak
    kesihatan come 1st hokeh
    get well soon =]

    ReplyDelete
  2. jaga kesihatan...ndak apa dengan blog nie....kalau dah sihat bolehlah balas deman nanti...hehehe..

    ReplyDelete
  3. kesian awk.. faham mcm mn leteynye kamu tu.. take care yer.. jgn push sgt diri tu..

    ReplyDelete
  4. selalu jaga diri yaa.. all the best najihah

    ReplyDelete
  5. kak fara.
    chill la :)

    its okay.
    cepat baek shat dan kuat!

    study smart :)

    ReplyDelete
  6. nagis lah jgn kuat2 yer...nk tdo...hehe

    ReplyDelete
  7. jgn paksa diri.. utamakan rehat.. bila dah cukup rehat, cukup makan.. baru ada tenaga semula...
    harap cik najihah cepat sihat ye...

    ReplyDelete
  8. jaga kesihatan kamu ye cik najihah:)hehe

    stay healthy n strong :)

    ReplyDelete
  9. sabar ye kak. tak perlu update blog dulu. yang penting adalah kesihatan akak tu sendiri. hope you will be well soon :)

    ReplyDelete
  10. tak pe. fara kan kuat? ;)


    makan ubat na, t cepat baik. ;)

    ReplyDelete
  11. jangan nangis ok. tumpu study dulu. blog ni kedua ok :) ape2 pun namee akan ttp menunggu najihah update new entry. jangan paksa diri :)

    ReplyDelete
  12. jgn pakse diri ye fara..slow slow..akak akn kunjung jugak..:)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi