Friday, October 28, 2011

Tanda2 perempuan suka lelaki tu - boys, alert

Assalammualaikum..

    Hai semua selamat pagi. Semalam tibe2 dapat idea nak buat entry ni. So kalau adelah lelaki yang bace ni alert lah kot2 pompuan tu suke kat korang ke aww. Haha. NI pun dari pengalaman dari daku & kawan2 daku sendiri. Mane la tau kot2 same dengan korang ke kan. Jom bace



  • tersenyum bile tengok kau
Bile terjumpe terselisih senyum tu kalau boleh nak sampai ke telinge je. Amboi kau.
  • eksited gilos bile kau mesej die
BIle nampak je muke kau @ name kau kat henpon die rase nak melompat2. Sukenye die ye.
  • caring semacam
"dah makan ke belum", "sihat?","take care". Tu lah die antaranye perempuan akan cakap & text kat kau. 
  • terus terang
Ni memang kalau berani gilos lah. Almaklumlah tak de istilah perigi cari timba. Kalau tak melepas. Opss! Daku pon tak berani nak buat camtu hoho.
  • sentiasa amik tau pasal kau
Kat mane kau duduk, adik beradik, da ade gf ke belom sume die tau . Dasat nye
  • citekan pasal kau kat kawan2 rapat die
Kawan2 rapat die mesti tau pasal kau. Sebab die cite kat kawan2 die. Waw. Makin hot kau lelaki.
  • buat ayat kiasan @ luahan hati kat laman sosial
Contohnye macam kat fb ke twitter ke blog ke. Dari situ maybe korang dah boleh teke yang die act cakap pasal kau,lelaki.

  Ade lagi nak tambah? Silekan. Daku cume listkan yang common pompuan akan buat je. Tak tau la kalau korang yang lain ade lagi simptom2 nye kan. JOm la share hihi.



p/s : daku kalau suke usha je hari2 pastu senyap.

29 comments:

  1. ada pengalaman, kenal xsmpi seminggu dh fallin love.. n harusla i rejek.. grrrr

    ReplyDelete
  2. HAHA, memang selalu macam ni. Opss!! Habislah aku =)

    ReplyDelete
  3. hahaha....macam pernah kena pada diri Kancil....ada lagi tertinggal

    a) mak saya nak ajak jumpa...boleh?

    b) saya boring...boleh temankan saya shopping

    c) tolong saya...saya ndak dapat buat kerja nie...(walhal orang lain lebih baik dari lelaki tu)

    ReplyDelete
  4. HHAHA org selalu usha AdibKhalid ^^ hensom boy :)) heeee

    ReplyDelete
  5. @Kancil 8349

    hahah sy x de la pulak buat cmtu hohoi macam nampak sangat

    ReplyDelete
  6. haha.. yess! exactly, pastu suke stalk dia punya FB, :D

    ReplyDelete
  7. saya declare dengan bf saya, so what? hahahaha. tak de masalah kan :) hihihi

    ReplyDelete
  8. alamak... heheheeee... semua betul tuh.. hek3 :D sampai trbawak2 dalam mimpi...kui3 :P

    ReplyDelete
  9. kekekeke
    dh terlebih same dh dgn kamu nih
    kekekeke

    betooolll
    x kering je gusi bile dgn laki tersyg ye
    hehehehe

    ReplyDelete
  10. hehehhe...jarang suka lelaki lain...minat2 gitu ja...ngeh3..

    ReplyDelete
  11. ade kwn kite berani siap anta puisi lagi kt mamt die suke..haishh

    ReplyDelete
  12. ~setuju2..benda kecik yang dia buat pon dah boleh buat kita senyum berhari2..hehe :)

    ReplyDelete
  13. betul la nie..kalau tau dye sakit..kite paling risau..dah mkn ubt ke..esok lusa pesan hati hati..jga diri..kalau dpt respond yg okek bgs la..tp kalau dye tak suke kite care dye atau erti kate lain dye tak suke kite..hurmmm..haru jugak..

    ReplyDelete
  14. alaaa tak pernah pun rasa n buat . terjadi tibe2 ada la..ahaha.

    ReplyDelete
  15. eh eh, saya rasa pernah buat tapi not fully la. haha. adeh. malu~ >.< tapi serius, part yang ayat kiasan @ luahan hati tu yang terasa sebab pernah buat dekat someone dan dia pun suka saya. tapi tapi tak kesampaian. huehue. setakat jadi kawan je~

    ReplyDelete
  16. hah.. terbace entry ni.. terus terigt kt kawan zue.. gaye2 da ade dah.. hehe..

    ReplyDelete
  17. aloo.. jgn lh rejek cmtu je.. cinta pndang prtama tak smpai 0.02 saat tau.. hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi