Thursday, October 6, 2011

Santai Cameron - Entry Lapuk

Assalammualaikum..

   Opss! Baru nak update entry mase cuti pegi cameron hari tu. Balik hari je sebab dekat dari umah. Wee. Jom cuci mate.

muke stok heaven gilos dapat angin haha
family ni memang kaki jalan 
Boleh pulak terjumpe paksu daku yang tengah honeymoon dengan maksu daku. Walamak. Sungguh kecik dunie ni lah.

abah dengan mama sebok dengan jagung,limau sayur


comel kan strawbery tu..hikhik

Lepas lebam shoping sayur,buah sume pegi sapu barang2 kiut kat pasar  malam die. Daku beli 1 bende alah head pon strawbery tu. Comel sangat haha. Ape tah motip die.

borong 2 beg
so unik & comel haha
Ok lah tu cuci mate sampai situ je ok haha. Babai

my twin

22 comments:

  1. shera dah lama tak gi cameron.. last gi masa umur 6 thn.. mesti dh bnyk brubah..

    ReplyDelete
  2. lama x p sane.. apa yg baru ntah..hheh..

    ReplyDelete
  3. eka pernah g cameroon tahun lepas.....pertama kali tu

    sonok jugak...

    hehehe

    jalan2 kat strawberry farm,kat taman rose,rama2..best sgt!

    hehehehe

    gambr strawberyy takde ke farah..naik ikut mana,
    simpang pulai ka tapah

    ReplyDelete
  4. ooohhhh cameronnn
    sudah lame x pi sini
    hayoooooo

    ReplyDelete
  5. rindunya cameron. last pergi tahun 2008.

    err nak tanya. cameron skrg sejuk lagi ke dah biasa2 je mcm tmpt lain?

    ReplyDelete
  6. last g cameron thn lepas.....x tau bila nak g sana lg

    ReplyDelete
  7. dah lame dok ajak mamat toh g kameren..tak pg pg pon..best nye dpt pg..

    ReplyDelete
  8. @Shaherah

    wah lamenye..
    x tau la..ase mmg banyak yg berubah hee

    ReplyDelete
  9. @Cik Eka

    ade,...tapi x letak hihi..
    kite naik ikut sg koyan

    ReplyDelete
  10. @Nini Hartini

    wah agak lame tu hihi..
    sejuk lagi macam dulu

    ReplyDelete
  11. sejuk lg ke? wahh bestnye. dulu akk gi kan, time hujan. mmg ckp mulut keluar asap. hehe.. feeling2 kt oversea plak. haha

    ReplyDelete
  12. seronoknya jln2. kite pernah pergi sekali je masa darjah 6 dulu. ekeke :p

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi