Friday, October 14, 2011

Gay & Lesbo = Puas ke?

Assalammualaikum..

   Hai semua. Baru dapat nak update. Cakap pasal gay dengan lesbian ape reaksi korang? Ade tak kawan2 yang macam ni? Puas ke bercinte same jantina? Ape yang heaven sangat gay & lesbian? Opss sensitp tak isu ni agak2. Ape pun hukum tetap hukum. Haram


   Mule2 gay. Daku siyes geli nak gile bile tengok gay ni. Macam bernafsu sangat. Tapi bagi dorang macam heaven kan sebab dapat memuaskan diri sendiri tanpe perempuan. Persoalan :

  • tak de nafsu kat pompuan ke?
  • kecewa dengan pompuan ke?
  • saje nak try2?
  • hobi
   Even bile laki pegang tangan same laki even kawan kacip pon nampak pelik kan. Haha people's thinking always negative. Asal mesra2 terus gay. Wth kan. Complicated jugak jadi laki ni. Buat mase ni tak de lagi kawan2 daku yang gay sume normal. Hihi. Alhamdulillah.

   Then lesbian. That one majoriti kot. Daku dulu penah dikatekan lesbo dengan kawan baik daku mase kat sekolah sebab kitorang asyik melekat je same2. Again. People's thinking! Ape yang daku buat ialah buat tak tau je & lagi makin mesra. But then masing2 dating dengan kapel masing. So terus tertutup mulut longkang tu. Kesian.


   Kenape pompuan jadi lesbian?
  • fobia dengan cinta lelaki
  • naluri nak jadi lelaki & kapel dengan pompuan kuat sangat
  • rase kelainan
  • laki dah tak de taste
   Mase zaman hostel dulu berlambak lesbian. Siap cium2 bagai lagi. Tido sebantal mandi same2 rabe rabe2 sini. Dasat. Tapi bes ke rabe bende yang ade pade siri sendiri. Ops!! Terlucah pulak kan. Abaikan. So tanyelah diri sendiri.

   So pucuk pangkal nye skang diri kite sendiri. Kalau rase nak jadi lesbian, gay & mengundang kemurkaan Allah s.w.t terpulanglah. Tapi daku rase tak payahlah. Ramai kot pompuan2 laki2 yang straight kat dunie ni. Pilih aje. Kate kau hot kan. 

my 'lesbian' fren

   Sekian

p/s : luse test esok & malam ni berjimba2 kat i city & uptown. Hebat

17 comments:

  1. woottt
    entry ter18sxxx lak
    hehee
    ader je kwan fara cmtu kak
    tp asenye tak smpai kissing lagi kot
    bisex pon ader gk
    tp nak bt cne
    nasiht pon tak nk dgr

    heeee

    ReplyDelete
  2. em taktau nk kata apa...geli gila dengan lesbian. jijik tahap dewa. :)

    ReplyDelete
  3. xpernah lak jumpe yg cium2, raba2 sejenis ni...

    ReplyDelete
  4. haha yelaa
    adoyy

    berlambak dah glongan gni
    ade je kat tmpt ayu tu :D

    haishh.
    minta dijauhkan..

    ReplyDelete
  5. ade gak kawan lesby..umm~ kawan ca ni sebagai BF la..humm~ tak tahan time diorang gaduh sebab jeleskan kitorang ni.. =__=" meluat kot.

    ReplyDelete
  6. ish x syok la syok sejenis.. x stim dan takde keseronokan langsung. LOL dasyatnya komen =_=

    ReplyDelete
  7. ifnir ngn kawan ifnir kat u sekarang ni pon asyik melekat je..ada dia,ada saya :D

    ReplyDelete
  8. dik, kt kolej kt pernah ada kes lesbo tau.. yg wing B.. siap buat projek lagik dlm blik, mentang²la dlm blik ada partition.. pehtu kn serbu dgn pengetua kolej.. padan muka..


    eh, mcm xkena je komen ni.. hehe

    ReplyDelete
  9. Masa kat hostel dulu..Depan mata!!homai!! Geli!! Rasa macm nak balik umah je time tu..

    ReplyDelete
  10. dua dua uh ade depan shera.. shera malas nak layan org2 mcm ni.. mcm org ade kecelaruan emosi gtu.. haha..

    ade gak kawan shera ngaku die bisexual.. lelaki pun ske.. prempuan ske.. mne2 die boleh.. lagi mcm hampeh.. >.<"

    ReplyDelete
  11. mana puas weh. ape daa. hahahaha. anyway, goodluck test! hehehe ;)

    New Entry : 5 Fakta Tentang Buffered Earnings Yang Tak Ramai Tahu

    ReplyDelete
  12. minta jauh dari golongan ini...takut nanti kena bala dari Allah mcm kaum nabi luth...

    ReplyDelete
  13. tengok dari gambar pun kancil dah agak...nie kes dengki membabi buta nie...hahaha....kancil sendiri pernah jumpa lesbian...apatah lagi gay...nak cakap pun susah sebab hati dorang dah tertutup...

    ReplyDelete
  14. euw.... geli geli bile terpkir lesbian. dekat tmpt keje ade cmtu. ouchhh. disgustingg =.='

    ReplyDelete
  15. x berapa minat nak bergaul dgn kaum gay sbb kebanyakkn mereka suka menyumpah tak tentu pasal huhu

    ReplyDelete
  16. semoga gay or les neh insaf..kembali ke pangkal jalan...huawwaw

    ReplyDelete
  17. oelik ada manusia camni..

    tp xtaula kenapa leh camtu..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi