Sunday, October 23, 2011

Bende2 yang bes korang tengok mase kat air terjun

Assalammualaikum..

   Hai semua. Berkaitan dengan tajuk kat atas ni. Daku amik berdasarkan pengalaman daku sepanjang berkelah kat mane2 lagi2 air terjun lah kan. Perkare ape eh yang perlu korang tengok bile kat air terjun? Opss!!

  • orang dating
Yang ni stok yang ringan2. Takat dating2 sondol2 belum lagi lah.
  • "ikan" besar celah batu buat ehem2
Ni baru tadi tengok. Walamak ikan wane merah tu. Tengok2 ade kepale laki yang muncul main sepit2 cium2 walamak. Family daku syiok je tengok dorang tak nampak. Siap cium2 bagai kau. Aww sungguh tak tau malu doh. Datang paksu daku baling batang jagung. Lari terus. 
  • perempuan bergedik gedikan  menjerit kesejukan
Ini termasuk lah daku kan. Tapi dengan family ok lah tu kan ni kalau dengan pakwe. "aww sejuk la bang, janganlaaaa"
  • seronoknye mak ayah tengok anak2
Tadi tengok ade makcik pakcik ni gembire tengok anak2 die suke2. Bahagie je tengok
  • vacation budak2 tadika
Kau tahulah bile budak tadika berkelah macam manekan. Dengan daku sekali nak join haha.

  Ok lah tu jelah. Rugi kalau tak tengok sume ni haha. Jom cuci mate tengok gamba

 paksu & maksu 

bakal bini orang tapi macam budak2
syiok gilos dapat ikan kecik 
ni lah die "ikan besar" buat projek celah batu tu
Mase ni dah otw nak balik..

saje nak tayang beg





can u my face a bit peliks??
p/s : ok bai. sakit gigi

11 comments:

  1. bestnye mandi air terjun. nak pi jugak. dah teringin plaak kan/

    ReplyDelete
  2. dah lama tak g mandi air terjun... best nye..

    ReplyDelete
  3. wah this is so cool !! :D bestnya lama dah tak mandi air terjun :)

    ReplyDelete
  4. ehee..part beromen celah batu tu mmg annoying habis

    ReplyDelete
  5. kalau Nisha suka tgok aper selain ikan yg lalu ikut arus air tu.. kadang2 tut...

    ReplyDelete
  6. kekekekee
    besss kannn
    cuciii mate
    kemeriahan tulah yg terpahat di hati =]

    ReplyDelete
  7. hahaha! "ikan merah" ea. adoi, tak malu betul. tempat awam kot.

    ReplyDelete
  8. ahahaha..sesekali ikan merah tu nak try pe rasa wat dlm air..wakaka

    ReplyDelete
  9. siyes, annoying giler dgn org dating, ehem2 celah batu n jerit2 gedik.. rs nk tampor je.. demm

    ReplyDelete
  10. emm lama x pegi mandi kat air terjun..pergi time panas2 mmg syok berendam..tp skrg ni musim hujan laa

    ReplyDelete
  11. ikan besar tu tak nmpak pulak muka dia. hoho


    mandi air terjun bestnya! kalau dapt buat bbq lagi syok kan. ;)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi