Tuesday, November 29, 2011

very the awesome wedding of Shera Ayob & Zahiril

Assalammualaikum..

    Nothing i can say after looking forward to their pictures. 1 word. Awesome! Cantik gilos weh. Terserlah wajah kebudak - budakan muke shera ayob tu. Oh no die dah rampas lagi sorang pakwe i tau ahaks. Jom lah cuci mate weh tengok gamba yang ade. Sebelum tu credit to owner gamba. Super duper ohsem janggut touch.
Credit juge kat Beautiful Nara.

baju 1


baju 2 yang sangat2 cantik wane die


shera, pinjam laki jap eh hihi


macam kenal je laki bawah tu. Sandra Azwan ke?




This one credit to Hatta Dolmat 



More gambar yang sangat2 ohsem kat janggut touch

Jeles nye.

22 comments:

  1. awesome :))
    tak sabar nak bersanding . hihii

    ReplyDelete
  2. cantik sgt! jijah suke. serba sedikit sebagai sumber inspirasi jijah :)

    ReplyDelete
  3. jangan jeles....bila lagi kamu nak kahwin...hahaha

    ReplyDelete
  4. akak xleh tgk org kawen ni..mula nk verangan... haha

    ReplyDelete
  5. dapat komen..hehe..dr laptop...

    ReplyDelete
  6. aah kan.cantek kan jiha.nt jiha buat cm ni taw.

    ReplyDelete
  7. sweet kan? hehe. saya dah tengok dah baju dorang ;)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi