Monday, November 14, 2011

sebab blogger tibe2 jadi "baik" semacam

Assalammualaikum..

   Hai. Penah tak ade blogger yang tibe2 baik lain macam je dengan korang? Maksud daku lain macam ni macam ni :



  • tak penah miss hai hai bye2
  • tak penah2 datang komen tapi rajin sangat komen afterward tu
  • caring semacam
  • ayat puji melambung
   Paham tak? Ok kat sini daku tak cakap salah nak berbuat baik. Nanti ade pulak yang tersalah paham "nak berbaik dengan rakan blogger pon salah ke?" . Bukan macam tu. Maksud daku kebaikan yang tibe2 & drastik. Mane tak nye kalau sebelum ni tak penah pun nak tegur sangat tapi bile dah 1 bulan 2 tibe2. Kat sini daku nak share sikit lah 
  • nak suruh kau back link ke blog die. Motif : trafik lah tu
  • jalan singkat nak pemes cepat
  • bangga bila dipuji
  • desperate . Oh nak follower cepat2 lah
    Not all not almost but maybe a few. Thats why jangan terlalu menerima sangat nak2 dialam maya ni. Unless kalau kite betul2 percaya die & die pun percaya kite. Kalau yang "baru" tu daku nasihatkan hati2lah. Bukan ape bile masalah timbul yang susah nye kau jugak pastu maki kat entry pastu hentam pastu gaduh pastu pemes. Tak pasal.

    Kumpul lah kawan sebanyak mane pun kite nak tapi dalam ramai2 tu tak semua yang terbaik. Even orang terdekat pun hampeh inikan orang yang hanye kite kenal dialam maya. So think wisely & pandai2lah ok sayang2.

p/s : Thanks nuffy! Thanks google bagi sitelink kat blog sy! Weeee

20 comments:

  1. i follow u..follow me back.
    err...kalau boleh padam dah lama padam words tu..haha.

    ReplyDelete
  2. Dah slalu sngat jumpe..anyway nice blog..kekeke..

    ReplyDelete
  3. nak wat cmne dah perangai dorg cmtu..adehhh..:)

    ReplyDelete
  4. tapi kan itew suke aww singgah sini..kan kan kan..(ayat membodek ni) jadik ? hahaha

    ReplyDelete
  5. hehehehehe
    akak suke berkawan..lalala =]

    ReplyDelete
  6. hehhehehehe, ada udang di sebalik batu laaaa... :D em, sy ok lg kalau dia dtg comment dgn tertib.bukan terjah..nice nice.. hehe. tu nmpk sgt x ikhlas.

    ReplyDelete
  7. macam mana kes silent reader macam saya ni tibe2 datanng buat baik ?

    keh3

    ReplyDelete
  8. tahniah dah dapat sitelink..err bro geng kategori apa najihah

    ReplyDelete
  9. hai awk..pestime komen ni..jgn lupa singgah blog syaya n klik iklan eh..



    hahahaha..rasa nk maki x??

    ReplyDelete
  10. jihah, nak update pun xsmpt la..byk keje...ni entry bila? br dpt singgah ni..huhu..

    ReplyDelete
  11. Biasalah tu kan manusia.. Yang penting kena ikhlas,jangan harapkan balasan :)

    ReplyDelete
  12. haha eya tao ne..yg tba2 tulis camne lbih kurang Generally I do not read post on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, very nice post. :thumbsup: kompom xbca coz tulis pun omputih p biasalah bnda2 gne

    ReplyDelete
  13. hehehe. adalah tu motif lain yang dia nak agaknya. :p

    ReplyDelete
  14. wuuu.. ada niat lain rupanya. tak bagus betul

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi