Sunday, November 27, 2011

tips hilang tension tahap kaw2

Assalammualaikum..

   Samat pagi semua. Memandangkan musim final nak dekat dah mesti ade yang tension kan. Termasuklah daku. Siyes weh daku tension gilo2. Tu sebab balik jugak ni. Hilang tension. Kalau sape pasan status kat fb daku ade cakap nak quit. Wa risau semua orang. Perasaan je tu hikhik.

   Ape yang daku wat bile tension? Meh bace. Tapi ni tahap kaw2 lah kot. Ikutlah kalau rase nak hilang tension2 tu.



  • karoke berlagu2 
Daku kalau dah tension sangat ajak member pegi karok kat mines tu ha. Amik lagu yang high pitch. Peduli hape sedap tak sedap kan. Janji puas. Besnye!
  • nangis kuat2
Peduli kan je orang nak kate ape. Kau nangis je kuat2. Pastu tido. Masyuk kot. Kadang2 air mate tu puaskan kite. Betul tak
  • makan macam2
Mcd,KFC, Pizza Hut, Johny. Walamak telan je semua. Ni yang daku selalu buat tapi tak jugak gumuk2. Isk2.
  • tido sepuasnye
Bangun bile nak solat. Lepas solat sambung balik. Nak2 kalau time tak boleh solat tu kan. Fuh. Masyuk je kau tido tak ingat dunie. 
  • menjerit kuat2
Kau Menjerit bukan kat bilik weh. Nanti kene sound padan muke. Pegilah tempat yang tak de orang baru bes. Dengan beruk2 sekali lari kan.
  • sepahkan barang pastu kutip balik
Dah penant sepahkan barang kutip lah balik. Bes kan lempar2 barang. Tapi jangan pulak kau lempar barang kace weh.

   Tu yang selalu daku buat, korang? Tapi siyes minggu lepas daku tension tahap kaw2 lah weh. Nangis tang tu jugak. Adoi. Tapi da ok da lepas balik umah. Gedik kan. Haha. Btw sory lah tak update. Kemasalan tahap gaban Ditambah dengan tak de idea. 

   Btw thanks jugak kepade nuffy sebab daku dah boleh cashout earning for the 1st time! Yahoo. Jakun eh orang lain dah berkali2 cashout kau dah kecoh. Ah lantaklah.

p/s : kisah sadis. Beli henpon tapi kotak henpon tertinggal kat kedai kasut, Huwaa!

18 comments:

  1. haha..yang 1st tue paling best sekali....huhuuhu...karoke biar sampai habis suara..huhu

    ReplyDelete
  2. hahaha! tp sy suka menangis jer.. kalau nak koke baik jgn.. lagi kuat menangis sbb suara sumbang ambeng.. percayalah hahahha

    ReplyDelete
  3. Sepahkan barang pastu kutip balik... buat saya lbh stress... hahahaha......
    suka jerit kuat2 ....
    hihihi
    singgah2.. usha entry usha iklan..
    moga2 dpt tmbah $$$ blog.

    ReplyDelete
  4. huhu.. xtau nak buat ape bila stress tp balik umah slalu kang x study nanti lg stressss. aaaa!!!!

    ReplyDelete
  5. najihah, gdluck utk test 2 and final ;)

    ReplyDelete
  6. oouu
    yang bab makan tu plg syokk
    waahhhhhhhhhh
    sukenyeeee :D

    ReplyDelete
  7. @eva

    depends pade orang..kalau sy taram je hihi

    ReplyDelete
  8. tang tido tu sama la kite...ehe

    ReplyDelete
  9. hihik. dah lama tak buat. nuffnang tu saya dah dapat dah awal bulan hari tu ;) congrates!

    ReplyDelete
  10. haha,cm cara yui la..tp karok dh xwat..

    p/s: wah..dah cashout..thniah!

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi