Monday, November 28, 2011

budak zaman sekarang terlebih2 kurang ajar

Assalammualaikum..

   Fuh selamat sampai kolej dengan jayanya dan unfortunately esok lah test esoklah jugak kene hanta repot tapi 1 hape pon tak buat lagi. Kau mampu? Adoiii ape macam ni ha.


   Berbalik pade tajuk entry. Dah banyak dah entry pasal budak2 sekarang ni kan. Cume daku lagi nak tambah point lah. Ape pun sebelum tu daku mintak maaf kepade those budak2 yang mentah lagi kalau terase sentap dengan entry daku okei. Meh bace.

    Alkisah kat toilet..


"cantik ke pakai baju kurung"
" lawa lah tu"
" ei x bes langsung"

sambil mate jeling aku. Nyanyi kuat2 dalam toilet. Macam harem

   Kau tahu daku rase nak buat ape mase tu. Ade 3 bende :
  • sound kasi sentap budak2 hingus tu
  • simbah air 
  • tarik je tudung die
   Tapi tak pelah. budak2 kan. Tak perlu nak gelabah ayam sangat pun kan. Bia jelah. Budak baru nak up kan. Budak2 zaman dulu :
  • so sopan
  • bute it sikit
  • still hormat
   Sekarang?
  • so kurang ajar
  • terlebih2 celik it
  • waw advanced gilos berpakaian
   Daku bukan nak cakap ape lah, cume daku cume nak pesan lah kat budak2 yang still mude2 tu, at least kau reti lah sikit hormat orang yang lagi tue. Tau lah kau duduk bandar kan tapi bahase tu jagelah sikit. Elok2 orang cop kau budak berbahase jadi pulak kurang ajar kan. Tak mo lah.

   Nak2 kalau berdepan dengan orang tue. hari tu depan mate daku daku tengok sendiri budak pompuan yang bagi daku sangat kurang ajar dah jatuhkan barang mak cik tu tapi bia je. Ape punye manusie lah. Tu lah nak kate budak2 sekarang terlebih diajar kot.

budak kecik ni pun reti bahase tegur budak tu


   Mintak2 adik daku & adik2 korang & korang2 yang budak lagi tu tak jadi macam tu lah ye. Bukan ape, tersilap diajar jadi makin terserlah kurang ajarnye. Ye tak. So budak2, mind ur language, behave urself. Malu kau tahu tak orang tengok.


33 comments:

  1. bebudak skrg dh xtau nk hrmt org..
    T___T

    ReplyDelete
  2. advance dalam bercinta juga..uih, tak malu ke melalak kat toilet ada orang??..

    ReplyDelete
  3. yeee
    btol tu akqqq :)
    very agreedd
    serkg da xkire umur
    dorang ase nak kuang ajar,memg tahap gabn punye kurang ajaq

    ReplyDelete
  4. bukan nak cakap or kutuk lebih...tp bdk skang mmg lah sgt kuang ajar. tukang sapu tgh sapu pun, dia boleh ludah kat penyapu org tu.

    ReplyDelete
  5. best, nice one.
    mereka rase mereka advance, padahal lahir2 semua dah tersedia.

    memang tak respect org lebih berusia.
    bg penmpor je rse..

    ReplyDelete
  6. hahahhaa.. tak nafikan.. kkdg dieorang ni mrepek.. tak sedar diri pun ade..

    ReplyDelete
  7. anak orang bior lah!
    kita jaga anak anak kita.



    tp xbetul gak. pasal besok
    anak2 orang tulah yg dok
    racun anak2 kita.

    ReplyDelete
  8. @Namee Roslan

    aah namee..mmg kurang ajar tersangat tu..ish ase nak lempang je

    ReplyDelete
  9. @ayuyuuu :)

    tu la pasal..langsung x de rase nak hormat

    ReplyDelete
  10. grrr..pantang datuk nenek moyang akk ngan budak kurg ajo ni..

    ReplyDelete
  11. bagi ja penampar..baru nak kenal dunia dorang tu.

    ReplyDelete
  12. garangnya muka adik akak. hoho

    ReplyDelete
  13. jirus air panas je... snyp truih..haha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi