Thursday, November 10, 2011

jenis2 lelaki tak berguna

Assalamualaikum..

   Selamat pagi semua. Ape kabo korang? Harap2 sihat ye. Tengok tajuk agak kasar kan maaf lah sebab memang niat nak letak tajuk tu pon. Lelaki tak berguna? Ade ke? Ade. Ramai kot kat lua sane. Tak pon lelaki2 kat sekeliling korang. Cube perhatikan.



   Lelaki tak bergune ni ade banyak kategori. Macam :

  • tak berguna tapi nampak berguna
  • tak berguna memang dasar buat muke tenuk
  • berguna tapi hakikatnye hampeh
   Pengalaman daku ade je kenal lelaki tak berguna ni. Tapi tak sangke lah pulak terlebih2 tak bergune nye. Malang betul. Tak tahulah selame ni die macam tu kan sebab dah 2 sem elok je yelah tak selalu 1 group dengan die tapi bile dah 3 sem nampak semuanya. 
  • too selfish
  • too kedekut
  • tak nak consider orang lain langsung
  • pemalas
   That was lelaki tak berguna itu. Even kawan baik daku yang kene tapi tempias nye tetap daku jugak yang rase sebab depan mate. Sakit hati woo. Kalau korang? Ape korang nak buat? Ce share dengan daku hihi bole tumpang sekaki.

   Ciri2 lelaki tak berguna :
  • macam yang kat atas
  • buat tak tau je even dah buat salah
  • buat muke innocent 
  • nak raih simpati orang
  • suke menyendeng kat orang lain
  • terlalu bangge
  • banyak lagilah
   So laki2 kat lua sane, sory lah kalau terse. Kalau korang bergune tak denye nak terse kan. So cool sude. Kalau korang malas sangat pon agak2lah tak kan sampai nak pentingkan diri sendiri. At least tolong2 lah kosmate tu kan. Tak delah nampak tak bergune sangat.

nah muke ni aku bagi kat kau,lelaki

    Pompuan pun ade jugak yang tak bergunenye tapi daku malas nak cite lebih2 kang perang pulak. Tapi rasenye pompuan lagi malatop kot. Opss! Ok done. Korang nilailah sendiri. Babai.



   

36 comments:

  1. PM datang senyum je.. agak2 PM cam tu gak ker.hehe

    ReplyDelete
  2. ader 1 lg ciri lelaki xgune...suke kikis duit pompuan..aish...mmg la nk kne kakiku di bibirmu..hihi

    ReplyDelete
  3. paling mangang yang jenis Tuhan bagi badan gagah tapi dok rumah mengangkang malas nak kerja.. macam hampeh...

    ReplyDelete
  4. hakhak..

    lau yui,bg kaki tgn kat dia..

    kasi lempang laju2..

    ReplyDelete
  5. minta dijauhkan huhu..biarla pasangan hidup sentiasa menjadi papa dan suami yang berguna dan bertanggungjawab pada keluarga ;)

    ReplyDelete
  6. huhu..memang sabar je lah kalau jumpa lelaki macam tu..

    ReplyDelete
  7. apa pun kena hati2....

    cari lah lelaki berguna..heheh

    ReplyDelete
  8. tajuk yg sesuai rasanya 'orang tak guna' tp maybe yang tak guna dlm kes ko ni laki, so laki la jd mangsa.

    :)

    ReplyDelete
  9. nak tambah sikit.lelaki tak berguna suke 1) ambil kesempatan 2) pinjam duit gf tak pulang2 3) pemalas <--err..dah ckp tadi ea.hihi~

    ReplyDelete
  10. HEHEE
    Mesti akq de byk pengalamn ngn lelaki nie..sbb tu bole thu
    hehe :D

    ReplyDelete
  11. yerk...xnak la laki camtu..nasib akk dah kawin..kih3..baik lagi..hehe

    ReplyDelete
  12. hooooo
    lelaki cm ni mang byk ditemui di dalam keje grup
    haaa
    mang terserlah
    hahahaa

    ReplyDelete
  13. mostly lelaki hampeh je. wujud ke lelaki yg bagus2 skearang...
    wuwuuww. nangis dlu tggu nak muncul..

    one more, lelaki merokok macam tett!..

    ReplyDelete
  14. kita leh tau ciri2 lelaki x guna nih..so jgn kerana cinta kita tutup mata dgn tanda2 tu.

    ReplyDelete
  15. haha... rasanya mcm byk je laki mcm tu... huhu :P

    ReplyDelete
  16. @Mira Adzlia

    hahah tu buat stok bagi kaki je..x seda diri betoi kan

    ReplyDelete
  17. @piko

    hahah buat mase ni x jumpe lagi lah kan

    ReplyDelete
  18. memang dasar lelaki apa entah. huuu..

    ReplyDelete
  19. Saya lelaki tak guna, huhu.

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi