Friday, November 11, 2011

megahnye apabila seorang wanita hisap rokok

Assalammualaikum..

   Hai semua. Selamat hari 11.11.2011. Habis semua kecoh pasal tarikh ni. Bersamaan hari jumaat. Alhamdulillah masih hidup. Berbalik pade tajuk. Korang penah tengok pompuan hisap rokok? Cool je kan bagi dorang. Tapi bagi daku sangat2 tak senonoh.

   Ade 1 hari tu daku tengok kat kafe ekonomi. Sikit punye cantik akak ni pakai baju kurung sekali tengok cool je die hisap rokok dalam kalangan ramai2 lelaki tu. Walamak hebat lah kak. Sedap je kan tayang asap rokok tu berkepul2. Spoil! Terus tak lawa.


   Tengok laki merokok pon daku tak gemar apetah lagi pompuan. Memang nampak sangat lah tak sopannye. Ape yang megah sangat hisap rokok. Kalau laki2 sekeliling tengok ape dorang akan cakap ye? Guys, sharelah dengan daku ape korang akan cakap kat pompuan yang merokok tu. Suke tak pompuan hisap rokok?

    Cume bagi daku tak sopan langsung bile pompuan hisap rokok sebab memang buruk. Kalau tengok budak2 zaman sekarang ni dah pandai hisap2 rokok time lepas sekolah. Curi duit nak beli rokok bagai. Mane waras nye ye.

   Tapi tu lah kalau korang yang pompuan nak merokok tu pikir2 lah dulu ape akibatnye ye. Kang nanti elok2 orang pandang kau lawa je cantik sopan semua terus reject bile tengok habit kau merokok. Aiyak. Bukan ciri2 idaman dah tu. Ciri2 hampir ke kematian. Opss!

p/s : banyak pulak update bulan ni kan. Rajin2

29 comments:

  1. buruk no nengoknye law pempuan merokok..btw xminat lelaki dan perempuan merokok.busuk kot

    ReplyDelete
  2. aishh...tak hensem pon kalau pempuan merokok ! ko jan panday2 merokok okeyh ?! haha...weyh..lame xbw sini..aq dh lama xberblog doe~~

    ReplyDelete
  3. kalau laki merokok pun dah teruk.
    prmpuan lagi truk..

    (tak merokok )

    ReplyDelete
  4. tak rsa nk mti ke sedut asap. haha

    ReplyDelete
  5. sangat la huduh

    huuuuuuu.. malu jugak kita sebgai pompuan yg lain ni kan..

    ReplyDelete
  6. selalu nampak perempuan merokok..muka cun cun..tapi merokok..serious tak sopan..

    ReplyDelete
  7. sgt x suka bila tgk pompuan merokok.....diaowg megah bila de org pandang..

    ReplyDelete
  8. nampak cool la...wakaka..xde maknanya..hmm..msti mulut busuk pmpuan tu..haha

    ReplyDelete
  9. nampak cool la...wakaka..xde maknanya..hmm..msti mulut busuk pmpuan tu..haha

    ReplyDelete
  10. nampak cool la...wakaka..xde maknanya..hmm..msti mulut busuk pmpuan tu..haha

    ReplyDelete
  11. kak.
    dah bape lame terfikir nak buat entry pasal rokok2 ni.


    tp, tak smepat nak fikir idea habis2, haha.

    ReplyDelete
  12. laki dan perempuan xelok merokok.hehe.tetiba;)

    ReplyDelete
  13. laki dan perempuan xelok merokok.hehe.tetiba;)

    ReplyDelete
  14. siyesly...macam speechless je tengok dorang p'puan nih merokok tau...

    kat tempat keje lama yath dulu...selalu je nampak girl dalam 3,4,5 orang merokok...dorangnya punya office atas tempat keje yath..

    pakaian pun agak menyerupai lelaki...x tau la kalo sebab dorang keje kat syarkat pinjaman wang kene pakai camtuh...erkkk...memalukan pun ada jugak..hoho..

    pagi 9.30 sekali merokok, kol 1 time lunch sekali, pkul 3.30 sekali...nak balik kol 6.00 sekali..erkkk..cam pelik je tengok camane dorang nih bley merokok...

    oppppsss...terpanjang plak comment:)hehe

    ReplyDelete
  15. buruk sangat dah perangai macam tu -.-

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi