Monday, November 7, 2011

HATERS : Camne nak buat?

Assalammualaikum..

   Hai semua. Eh terlupe pulak nak ucapkan selamat hari raya aidiladha kat korang semua. Hari tu dah gelabah sangat nak balik kan haha. Ok lah tajuk kat atas cite pasal hater. Tau tak ape itu hater? Same jugak dengan anon. Kalau kene macam mane nak buat eh? Penah kene serang tak? Biaselah kite tak mampu nak tutup mulut semua orang & puaskan hati semua orang kan.


   Daku penah jugak terpikir,kalau lah daku ade hater ape daku nak buat eh? So far alhamdulillah tak kene kan tapi baru nak berkate demikian eh2 ade jugak sangkut 1 malaun ni. Dalam hati berkate "Oh pemes jugak blog aku kan sampai ade yang tak suke". So macam mane nak buat kalau ade hater ye?

  • tak payah bazirkan entry kerah ayat kutuk2 si malaun haters tu. Buat buduh je.
  • say hai to her/his please
  • patut gembire sebab tindakan die kurang bijak sebab menyamar
  • paling2 penting tak usah dilayan. Lagi layan lagi gila.
  • teruskan berblog dengan entry2 yang lagi sentap
  • be cool
    Teringat pulak. Dulu cik epal, yuyu zulaikha, abg ben, ujang, naz, namee & mostly blogger yang dah up sume penah buat entry pasal ni. Sedikit sebanyak mengajar kite jugak sebagai blogger ni kalau kene bende2 macam ni. Tak sah kalau tak de haters kan. Yelah tak semua orang suke kite. Pantang nak naik ade je malaun nak iri hati. Manusia2. 

    Daku sikit pun tak melatah bile ade yang berkate macam ni. O. Kau jeles ye sayang.


   Oh patutla. Budak gile. Mane waras kan. Bace jugak kau blog aku yang tah pape ni. Kalau tak bes apesal kau datang tengok ye. So kesian. Opss. Buang maselah cite pasal ni. Bak kate blogger2 kat atas, lagi ramai hater lagi kental lah kite. iye ke?

   So kalau korang baru je kene macam ni jangan cepat melatah. Tu semua orang yang tak cukup kasih sayang. Hater ajar kite :
  • cane nak respect orang
  • cane nak kurang ajar dengan die
  • paling penting kebuduhan tu dapat kat die balik
    Jadinye kalau ade hater ke anon ke buat tak tau je. Just keep on moving. Lagi banyak kau hentam aku lagi galak aku nak berblog. Trimas.  Kalau ade yang buat camtu kat korang bagi je muke ni



p/s : waw balik raye hari tu jem 6 jam. Tahniah


16 comments:

  1. haha. adeh. macam-macam. manusia la katakan. toink toink. setakat ni alhamdulillah blog saya still ok. huhu

    ReplyDelete
  2. najihah..hater ni kudis je. dia macam kudis yg berada kat kulit kita. hehe. em yg penting takyah marah.kita buat macam noob, taktau apa maksud hater tu. saya kena dgn haters 2 kali je. tp itu yg mematangkan blog kita. serious :) najihah buat taktau je..nnti hater tu boring. hehe. sbb kita tak melatah.

    ReplyDelete
  3. hi. wah siap ade entry tuk haters. well, sy pon penah kena. biasalah, diorang ni akan sembunyi di bawah name 'anon' tu. mmg pengecut la..hihi

    ReplyDelete
  4. dulu penah ada haters
    & haters tuh rupanya kwn baik sendiri
    mmg sakit hati, & kita plak x mtg buat entry berbalas.
    lama2 pikir, eyh bodohnya kita. x mtg langsung.

    ReplyDelete
  5. hater menunjukkan kamu sudah naik level, dah ada hater, kira kamu dah sampai satu lagi level tertinggi blog:D so be happy!!

    hater tak suka post tertentu?
    sila buat lagi dan lagi post sebegitu.
    baru lah hater tu datang lagi..
    +1 unique visitor utk anda :D
    tima kasseyyy!!

    ReplyDelete
  6. pnh lg kena,tp the best is..buat x taw kn..heee

    ReplyDelete
  7. tak pe, yg pnting kita sndiri jgn putus asa utk brblogg... hehhe, kita punye blog, bukan diorg punya blog....kan? :)

    ReplyDelete
  8. adeh, budak giler pun pandai bc blog kan.. tak waras punye org!! hahaha.. abaikan je dik..

    ReplyDelete
  9. BUAT TAKTAU JE DENGAN CIK ANON,HATERS SEMUA TU.LAMA2 BORING LAH DIORANG XD

    ReplyDelete
  10. setakat ni tak pernah jumpa haters..heee

    ReplyDelete
  11. jgn layan sgt haters nie..bazir waktu tu je dear!
    fokus pada blog kita suda.....nmepun hatters..mmg berhati jahatlah!

    ReplyDelete
  12. hehhehe
    hater ni makin dilayan makin pelik
    mungkin kita patot kasi ignore ini olang kan =]

    ReplyDelete
  13. done. hehehe :D

    p/s: penangan lama gila tak usya-usya blog orang ni. hoho

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi