Tuesday, November 22, 2011

7 Carian Blogger Tertiptop dalam blog ni

Assalammualaikum..

    Dah seminggu lebih ade 1 2 blogger yang memang tiptop lah dalam carian keyword blog daku ni ha. Sape eh? Ape yang dorang cari eh? Jom tengok sape



















Dan yang last sekali paling mengejutkan!
-
-
-
-
-
-
-

Sape tu weh.
???

how come?

Macam2 keyword yang kelua pasal blogger2 yang atas tu. Tak tahulah. Hem. Cari yang elok2 lah ye kalau ye pun obses sangat. Kesian tau mereka. Tata!

p/s : wish me luck for my chemistry test esok. Adoi

35 comments:

  1. yg last tu tak tahan..hehe..

    blogger hebat tu!

    ReplyDelete
  2. eh bila jijah nak termasuk dalam kategori di atas yer..hehe :P

    ReplyDelete
  3. wahh diorang duk cari yang cun2 je eyy :D hehe

    ReplyDelete
  4. anis najihah? hahaha...elok le tu..kombain teruih la..heee

    ReplyDelete
  5. Nadh knai lbh y bwh tu sorg ja. Hihi

    ReplyDelete
  6. ohh ble list diri sendirikk erk.. hahahahha bgush2

    ReplyDelete
  7. saya kenal yang kat bawah tu je. hehe. nak signn !! hehe. terima kasih naihah :') picisan ja.

    ReplyDelete
  8. warghhhhh saya kahh itewW??
    ahahhaha
    thankss!! thankss!!

    :D
    terharuuu~

    ReplyDelete
  9. haha..cube cari, entah2 ada nama blogger anis najihah..haha

    ReplyDelete
  10. yang last skali tuuu. haha! BERGABUNG!! :)

    ReplyDelete
  11. haha. hebatnya pencarian tu. famous dah akak. phewwwwitttt :D

    ReplyDelete
  12. ahaha
    yang last tu can kelakar
    kikkiki

    ReplyDelete
  13. ayoo. cmne leh bergabung ni. hehe :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi