Friday, November 11, 2011

Nisa kay tiru maria elena!

Assalammualaikum..

   Pagi2 bute dah tengok keyword.
Nak tau ape yang hot?

Pasal nisa kay. Blogger hot malatop2 tu yang cun gilos. Dikatekan tiru maria elena vlogger + blogger tersangat hot itu. Apekah??

curi dari google




tak nampak klik lagi.

Apelah korang ni. Aiyok nanti nisa marah tak tau hihi.
Nisa, sory ye sesat pulak keyword ni kat blog wee

p/s : blog da PR2, da ade kat  carian google. Sukenye.

30 comments:

  1. haishh, macam² la diorg ni.. mende xde pun nk diada²kn..

    ReplyDelete
  2. hahaha
    adoiii
    manusia ni
    pelik2 je carinyeeee

    ReplyDelete
  3. huhuuu
    ape ke sengal lahhhh siapa yang cari key word tuh. hahaha
    :P

    ReplyDelete
  4. x blh ler nak tiru sikut..mungkin kebetulan kot kan.. ;)

    ReplyDelete
  5. bahaya keyword2 sesat ni...boleh buat gaduh...hahaha

    tahniah dah PR2..aku punya pon naik jadi PR1...huhu

    ReplyDelete
  6. mcm2 mereka search..

    p/s : siti saleha bogel pon mereka nk search??

    ReplyDelete
  7. Mende ah diorang ni

    oshh yang pastinya dua dua tu meletup .Diorang comel lagi cantik

    ReplyDelete
  8. hehee .. Tia pun baru naik PR2 .. sonok sangat :)

    ReplyDelete
  9. Makaihhh.. Ada yang sama ker? Tak rasa ponggg :P

    ReplyDelete
  10. hahaha. nak yang meletop je kan jadi carian. aduhai.

    ReplyDelete
  11. nisa ada kelebihan dia sendiri.tak rasa pun dia tiru maria elena tu:)

    ReplyDelete
  12. dtg singgah dr blog nisa kay yg cun n comel....


    salam perkenalan, follow blog sy juga ye

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi