Saturday, November 12, 2011

Happy Birthday to Eqbal Zack!

Assalammualaikum..

 Hai semua. Baru balik dari Mid Valley lepas berjimba2 dengan bespreng. Noe wat jumpe kak nurul badiah lai, yana petisuara & her sibling & lucky me sebab terserempak dengan aizul marcello! Tapi tak berani nak tegur mereka2 sebab terkejut haha. Selame ni usha dalam belog je.
Oh hensem kau haha. Joking.

Ok lah dah mengarut.
Ni nak wish Happy Birthday to Abg Eqbal Zack. Owner Kurasakan SOmething tu. 
He was my "teacher" when i was being blogged.
 Adore him & wish could meet him someday.


Abg eq, stay healthy & wish u finished doing ur PhD greatly.
Semoga panjang umur & murah rezeki ya.
Nah hadiah paling buruk


11 comments:

  1. salam najihah,
    wahhh..sgt2 terharu abg eq ni najihah...hehe
    nnt singgah blog abg eq, abg eq tgh update dan akan pos kejap lagi. ada back link utk blogger2...
    enjoy your weekend ok...

    ReplyDelete
  2. hepi bfday tuk abg nie
    hehe
    xmsuk spm pon akq..kenpa??

    ReplyDelete
  3. alorr, terlmbt.. epi besday utk beliau!!

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday to him ! ;)

    ReplyDelete
  5. wuuu.. semakin berusia dah. happy belated birthday to him :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi