Sunday, November 13, 2011

REVIEW MOVIE : Sleepwalker - tak best!

Assalammualaikum..

   Tadi petang rase menyesal sangat tengok cite ni. Siyes! kenape daku cakap menyesal? Nanti daku review cite ni. Nak tengok In Time full pulak. Nak tengok cite lain mase pulak tak bes. So jom daku share pasal cite ni. Siyes tak bes!!


    Cite ni mengisahkan pasal sorang pompuan ni selalu mimpi2 pasal something. Act die lah yang sleepwalker tu. Die ni jadi camtu sebab anak pompuan die kene culik. So bile die tido je mesti akan mimpi bende yang same. Then bangun pagi badan kotor. Final tengok sendiri :) Ni ha trailer die




    Cite ni bagi daku tak bes sebab :
  • mengantuk. Jalan cite slow sangat2
  • part suspen sekejap je
  • jalan cite konpius
  • ending tak bes!
    So sape2 yang nak pegi tengok tu pikir2 kan lah. Dah lah 3D. Aiyo. Nyesal2. Patutlah dalam panggung sikit gila orang.

21 comments:

  1. thnx btaw! hehe. pasni tak tengok punye

    ReplyDelete
  2. ha .. citer2 korea yg thrill slalu nyer x best sgt oo .. hehe

    ReplyDelete
  3. bagus gak ada orang tolong reviewkan filem nie...ndak gak kita rugi membeli tiket...hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe..citer yg slow mmg tak best..

    ReplyDelete
  5. em, nsb baik najihah bg review. saya pun beware n takmau bazir duit tgk. cerita hantu yg kucing tu pun sama gak. bosan. namee siap tidur lagi dalam wayang. hehe

    ReplyDelete
  6. Cik Najihah kata tak besh. tamo p tgk. hihihi

    ReplyDelete
  7. @TeQah Khaire

    thaniland bes..bi pon bes..tapi ni hong kong..

    ReplyDelete
  8. @Namee Roslan

    hahahaha...sy tido banyak kali da..adoi..ruginye

    ReplyDelete
  9. hayoooooo
    tadi akak tgk cite immortal pon, boleeee laa
    hehehehe

    ReplyDelete
  10. MTT dah lama tak tengok muvee ..Sobbbss ! :'(

    ReplyDelete
  11. teringin jugak nak tengok in time. orang cakap seronok.

    ReplyDelete
  12. layan cerita "aku bukan tomboy" mesti best. hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi