Tuesday, November 15, 2011

bile malaysia dah jadi hollywood.

Assalammualaikum..

   Jujur daku kate makin lame makin seram dengan artis mesia ni. Korang mesti tau kenape kan. Pakaian makin lame makin terbukak. Yang elok2 melayu nak pula jadi model lucah. Magazine pon ade ala2 Playboy. Oh apekah. Segan & takutnye











Cukuplah tu nanti terjojol mate
Majalah playboy versi mesia


Bukan nak kate ape. Bukan nak jage tepi kain orang. Bukan nak sibuk tapi kadang2 tertanye2.
Islam ke macam ni. Hem. Maaf  sensitip

tenkiu google untuk gambar yang super malatop

27 comments:

  1. Nak famous smpai trgadai body pon xpe. huhhh ! ape daaa

    ReplyDelete
  2. tak malu ke pakai mcm 2..kite yg tengok nie pun taw malu..

    ReplyDelete
  3. hooooooooooooooo
    makin lame makin power
    alahaaaiii..

    ReplyDelete
  4. Nama je REBECCA NUR ISLAM. Islam hanya pada nama. haih!

    ReplyDelete
  5. diorang bajet hollywood kot..haha

    ReplyDelete
  6. semoga mereka diberikan hidayah.

    p/s kalau ye pun mereka nak bebas berpakaian,perlukah sexy sexy sangat?

    ReplyDelete
  7. semoga mereka diberikan hidayah.

    p/s kalau ye pun mereka nak bebas berpakaian,perlukah sexy sexy sangat?

    ReplyDelete
  8. da macam tak cukup kain je..adoii...masalah3...

    ReplyDelete
  9. sana sini sy baca org kutuk ketiak miera liyana..ketiak gelap. kalau dia baca agak2 apa la reaksi dia. hehe

    ReplyDelete
  10. astaghfirullah...artis mana yg gambar first tu

    ReplyDelete
  11. Ahahaha. Kita mkin maju (sarcastic)

    ReplyDelete
  12. majalah mangga tue ptot dihapuskan je....

    ReplyDelete
  13. whoyoooooo..weweittttt wekkkk..nak muntoh den..

    ReplyDelete
  14. dunia akhir zaman jihah.. biasala tu...

    sedey sedeyyy

    ReplyDelete
  15. woowww. apakah ini angelina jolie. :p

    ReplyDelete
  16. jenis manusia yang ndak ingat mati...ndak ingat dosa dan halal...kita doakan mereka kembali jalan yang lurus

    ReplyDelete
  17. atas tu dah mcm body lelaki lah najihah...tak cun pon..

    yg no 2..tu desperao..dia kate magazine tu baya..sekian..sekia.. apa lg dia amik lah job tu

    yg majalah mempelam ni...hai..camner lah tak dibanned kehadiran dia dalam dunia ni...geram betol

    ReplyDelete
  18. bile jahil agama
    mcm nie la jadinye
    ish2 >.<

    ReplyDelete
  19. majalah mangga memang macam tu sejak dulu-kala. haha. adeh. sabar je la~

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi