Tuesday, February 12, 2013

Testimoni Sendiri Pakai Rumpai Laut (PMC)

Assalammualaikum..

    Hai. Alhamdulillah ramai yang bertanya tentang rumpai laut ni. Ataupun dipanggil Pure Marine Collagen. Aku dah pakai almost sebulan benda ni & alhamdulillah kulit aku yang dulu kasar,berjerawat,banyak parut sebab chicken pox hilang perlahan2 since aku pakai benda ni. Testimoni lain :

  • kulit lebih halus
  • pori2 mengecil
  • jerawat mengecut
  • stabilkan berat badan


 
   Muka mama dulu ada jeragat hitam. Mama pun makan & pakai masker rumpai laut ni. Alhamdulillah darah tinggi & jeragat makin kurang. 1 family aku pakai rumpai laut ni. Memang berkesan.

    Aku takkan share pengalaman aku try benda2 kecantikan ni kalau aku tak experience sendiri perubahan dia. Semalam kulit area hidung aku menggelupas teruk sebab selsema. Balik umah terus pakai masker semalaman alhamdulillah hari ni dah hilang menggelupas.

    Banyak kebaikan & khasiat pakai rumpai laut ni. Mostly kawan2 aku pun ramai yang try PMC ni. Murah pun murah & tak payah belanja banyak untuk beli macam2 jenis produk kecantikan.

    Sesiapa yang nak beli rumpai laut ni aku ada jual. Atas permintaan kawan aku,aku jual.

Kuning : RM 15/100g
Purple : RM 25/100g

Semua tak termasuk postage

     Kalau ada yang nak order boleh terus direct inform aku tak pun contact aku kat email aku najihahnurfarah@yahoo.com. Tak pun call/text/whatsapp kat 013-4291922. Jimat duit aku nak beli collagen yang mahal2 tu hehe. 

p/s : tapi sesiapa yang allergik teruk kat seafood dinasihatkan jangan ambil ya
 

28 comments:

  1. teringin nak pakai rumpai laut ni..

    ReplyDelete
  2. family zwan suma dok makan rumpai laut ni.. zwan je x try lg..

    ReplyDelete
  3. kakak kite pakai..kite nak pakai..tp allergik..dan bau dia x tahan..hehe..:)

    ReplyDelete
  4. eeemm kite alergik! hee tp mmg bagus eh

    ReplyDelete
  5. satgi kite watsap awk. nak order! :D

    ReplyDelete
  6. buat masker cara dia rebus je ke? hehe. macam berminat. tapi nnt dah masuk kolej nk buat mcm mne la plak. XD

    ReplyDelete
  7. akak sedara ada suruh pakai. tapi tak berani nak cuba lagi. sebab tak yakin. huhuu

    ReplyDelete
  8. @yan shamba

    heheh kalau allergik teruk baik jgn amik
    aah bau dy agak kurang menyenangkan

    ReplyDelete
  9. rmai juga kata elok. ada baca testimoni ni. bagus diorang cakap.

    ReplyDelete
  10. kenapa elergic seafood tak leh mkn, aloo =(

    ReplyDelete
  11. assalammualaikum :) sy mau tnya klu bdk umur 18 thn.. blehkah mengamalkan kolagen nie.. tp masker shj.. sebab sy nampak mama sy yg mengamalkan rumpai laut nie klu tak silap sy tak smpi seminggu muka dia yg dulu nya ada jeragat dan bransur-ansur hilang... sehinggakan ramai saudara mara sy tegur muka mama sy sdh mulacantik..

    jd sy pun mau pki masker nie tp blehka pelajar18 thn pki nie..?

    Mohon saudari bls comment sy nie ye :)

    ReplyDelete
  12. @missMong

    w'salam. ya, boleh pakai sebab adik sy pun pakai. Mak sy pun pakai hilang jeragat. kalau nak beli sy ada jual :)
    just contact me 0134291922 atau email najihahnurfarah@yahoo.com untuk pertanyaan lebih lanjut :)

    ReplyDelete
  13. @missMong

    w'salam. ya, boleh pakai sebab adik sy pun pakai. Mak sy pun pakai hilang jeragat. kalau nak beli sy ada jual :)
    just contact me 0134291922 atau email najihahnurfarah@yahoo.com untuk pertanyaan lebih lanjut :)

    ReplyDelete
  14. bagus sangat.. saya pun pakai.... menggebu jew kulitt nie.. tp make sure minum air byk2.....

    ReplyDelete

time kasih singgah komen kat sini..
datang lagi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi