Wednesday, February 13, 2013

3D Hand Made Phone Case - Any Model

Assalammualaikum..

    Siapa2 yang tengah mencari phone case yang cantik & awesome? Sini aku suggestkan tempat untuk korang order. Owner dia kawan aku masa aku sekolah Sulaiman dulu. Jom sini aku share phone case yang dia buat. Memang cantik gila











Selain tu jenis handpaiting tribal & lain2 design pun ada jugak. Boleh request ikut kita. Contoh :



Aku pilih pattern atas tapi full printed purple leopard. Yey!

   Any model of handphone. Siapa yang berminat boleh lah contact dia terus. Design atas kita nak yang macam mana boleh request. Harga semua include postage & reasonable ikut design!

Instagram : @Cimieko_closet
whatsapp : 017-6191334

28 comments:

  1. comel sgt...tapi kalau dapat kat kila xtau la berapa lama beads tu bertahan =.=

    ReplyDelete
  2. eh...menarik la ni...kawaii pulak tu...occay2 kakak nak pegi FB dia nak cuci mata dulu... kalau ada yang berkenan boleh ler hantar order...

    ReplyDelete
  3. ip5? hehe mcm berkenan yg anna sui tu je :D

    ReplyDelete
  4. alahai comelnya.. dik, note 10.1 ada x??

    ReplyDelete
  5. @Kila

    hahah samalah kita. amik yg biasa je :)

    ReplyDelete
  6. omg..nak !! haha. tapi handphone baru je hilang pun. sobs... :/ thanks jihah. i will bookmark this ! untuk hp baru. sobs.

    ReplyDelete
  7. Erin here..omg im so touched..thanks syg.. ;)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi