Thursday, February 7, 2013

Penangan Setia Hujung Nyawa

Assalammualaikum..

   Gila hebat penangan drama Setia HUjung Nyawa ni sampai ada yang terlalu obses. Budak2 lah ni.

Sumber dari fb

    Motif :

  • troll
  • hack
  • realiti

14 comments:

  1. ahakss...ini entry ke-3 yang kakak baca pasal kes Setia Hujung Nyawa ni... dah x larat nak komen dah pasal ni...hopefully budak tu cepat2 lah buat statement tarik balik... uhuks...dah macam retis la pulak...

    ReplyDelete
  2. pergh budak ni. sukar dipercayai mentality dia. Baca 2,3 kali kot.. masih sukar dipercayai T_T

    ReplyDelete
  3. tak cukop panjang akal budak neh. adess. rosak-rosak.. =..="

    ReplyDelete
  4. Ade gak ye sampai obses smpai mcm ni sekali.

    ReplyDelete
  5. Oh gila gila. Budak nie gila. Hahaha. Ada ke kena terlanjur dulu.

    ReplyDelete
  6. hamboiiii..mudahan dia mendapat hidayah

    ReplyDelete
  7. hahaaa budak ni dah shot dn x dpt diselamatkan lagi.. kah kah kah

    ReplyDelete
  8. nak pastikan jalan hidup iqa sama macam el dan zain..obses bebeno dah budak ni..mintak pengarah smbg drama ni jadi part 2..hahah

    ReplyDelete
  9. entah apa nak jadi. sebenarnya tu semua fantasi. alam perkahwinan tak lah fun selalunya. tggjawab byk ...bila berjaya tu yg fun. hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi