Tuesday, February 19, 2013

Testimoni Pengguna PMC/Rumpai Laut Collagen

Assalammualaikum..

    Pagi ni nak share dengan korang testimoni pengguna PMC/rumpai laut dari orang yang aku kenal & beberapa customer aku. Alhamdulillah syukur bila guna colagen ni banyak perubahan yang mereka rasa. Termasuk mama aku. Jom aku share

"jeragat berkurangan,kulit kasar jadi lembut & darah tinggi turun"- mama

"reshapekan badan. Menyelaraskan hormon & teraturkan period"- yana (kosmate),2013 

" jerawat pasir hilang,parut kesan jerawat berkurangan,kulit cerah"- zeera,2013

"hilangkan sun burn. Licinkan & haluskan kulit muka" - kakak aku 

"white & black head  hilang & jerawat batu berkurangan"- adik aku

"melaraskan hormon,hilangkan sakit sendi/bahu,licinkan kulit,hilangkan sembelit"- blogger safura,2013. Boleh baca testimoni beliau sendiri di sini 

Testimoni aku sendiri 


Dan akhir sekali testimoni dari aku sendiri yang aku rasa banyak perubahan kat muka aku. Korang boleh baca sini. Aku memang sangat berpuas hati bila pakai collagen rumpai laut ni & alhamdulillah ramai juga orang yang berpuas hati.

Oh ya,lelaki pun boleh ambil juga rumpai laut ni ya.

Siapa yang berminat ataupun nak order PMC/rumpai laut ni boleh inform aku terus

Gred AA (kuning) - RM20
Gred AAA (purple) - RM 30

termasuk postage

*repeat customer will get special price

boleh whatsapp/text: 013-4291922

10 comments:

  1. dah try. mmg lembut muka lps pakai. hehe tp ada bau hanyir sikit kan.:)

    ReplyDelete
  2. mama pika pon tngah amalkan pakai benda ni skang . pika nak try jugak tapi takut sebab pika allergic dengan makanan laut . takot nanti makin terok plak .

    ReplyDelete
  3. baru 3 hari pakai nih..tak sabar nk tunggu kesan yg baik..hehe

    ReplyDelete
  4. bagus kan,akk mkn mmg nmpk perubahan lah.

    ReplyDelete
  5. Sihat itu indah. Bagus mengamalkan kolagen ini. Dari segi kecantikan dan kesihatan

    ReplyDelete
  6. mahal, boleh order sendiri rm 20 tu dapat 1kg

    ReplyDelete
  7. Salam dan selamat sejahtera
    Kepada yang berminat untuk membeli rumpai laut asli sabah gred AAA
    Kaler ungu sila sms/call/whatsapp saya ditalian 011 - 26284226 harga untuk 100 gram adalah 10 ringgit
    Harga tidak termasuk caj penghantaran dijamin termurah dipasaran dapatkan segera
    Terima kasih admin

    ReplyDelete

time kasih singgah komen kat sini..
datang lagi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi