Tuesday, February 19, 2013

Testimoni Pengguna PMC/Rumpai Laut Collagen

Assalammualaikum..

    Pagi ni nak share dengan korang testimoni pengguna PMC/rumpai laut dari orang yang aku kenal & beberapa customer aku. Alhamdulillah syukur bila guna colagen ni banyak perubahan yang mereka rasa. Termasuk mama aku. Jom aku share

"jeragat berkurangan,kulit kasar jadi lembut & darah tinggi turun"- mama

"reshapekan badan. Menyelaraskan hormon & teraturkan period"- yana (kosmate),2013 

" jerawat pasir hilang,parut kesan jerawat berkurangan,kulit cerah"- zeera,2013

"hilangkan sun burn. Licinkan & haluskan kulit muka" - kakak aku 

"white & black head  hilang & jerawat batu berkurangan"- adik aku

"melaraskan hormon,hilangkan sakit sendi/bahu,licinkan kulit,hilangkan sembelit"- blogger safura,2013. Boleh baca testimoni beliau sendiri di sini 

Testimoni aku sendiri 


Dan akhir sekali testimoni dari aku sendiri yang aku rasa banyak perubahan kat muka aku. Korang boleh baca sini. Aku memang sangat berpuas hati bila pakai collagen rumpai laut ni & alhamdulillah ramai juga orang yang berpuas hati.

Oh ya,lelaki pun boleh ambil juga rumpai laut ni ya.

Siapa yang berminat ataupun nak order PMC/rumpai laut ni boleh inform aku terus

Gred AA (kuning) - RM20
Gred AAA (purple) - RM 30

termasuk postage

*repeat customer will get special price

boleh whatsapp/text: 013-4291922


Kalau nak share silekan..Like juge

10 comments

February 19, 2013 at 1:28 PM  

nanti saya review jugak eh! :D

February 19, 2013 at 2:17 PM  

dah try. mmg lembut muka lps pakai. hehe tp ada bau hanyir sikit kan.:)

February 19, 2013 at 4:35 PM  

kesan yg baik kan..

February 19, 2013 at 5:22 PM  

mama pika pon tngah amalkan pakai benda ni skang . pika nak try jugak tapi takut sebab pika allergic dengan makanan laut . takot nanti makin terok plak .

February 20, 2013 at 12:00 AM  

baru 3 hari pakai nih..tak sabar nk tunggu kesan yg baik..hehe

February 20, 2013 at 10:55 AM  

bagus kan,akk mkn mmg nmpk perubahan lah.

March 19, 2013 at 7:33 PM  

@Cinta hazanis nampaknya ada kesan positif

March 21, 2013 at 2:42 PM  

Sihat itu indah. Bagus mengamalkan kolagen ini. Dari segi kecantikan dan kesihatan

March 29, 2013 at 3:55 PM  

mahal, boleh order sendiri rm 20 tu dapat 1kg

September 11, 2013 at 3:36 PM  

Salam dan selamat sejahtera
Kepada yang berminat untuk membeli rumpai laut asli sabah gred AAA
Kaler ungu sila sms/call/whatsapp saya ditalian 011 - 26284226 harga untuk 100 gram adalah 10 ringgit
Harga tidak termasuk caj penghantaran dijamin termurah dipasaran dapatkan segera
Terima kasih admin

Post a Comment

time kasih singgah komen kat sini..
datang lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi