Sunday, January 1, 2012

blogger kaki kipas?

Assalammualaikum..

   Halo halo. Sory lambat hupdate. Kemalasan sebentar. Ok lah. Nak cite pasal blogger kaki kipas. Tahu kaki kipas tu hape? Macam ni

" the most hensem + cantik malatoppp blogger"
" die tut sangat2 cantik femes nak jadi macam die"

ok itu tajuk entry & isi entry ye



   See? Nak kipas blogger untuk jadi a part of pieces in her/him to be pemes. Auch! Ok lah daku buat 2 situasi kat sini. 

  •  Situasi 1
Si blogger ni buat entry khas betul2 sebab die memang adore dengan blogger tu. Then after sejam post entry.

anon : kau nak kipas die lah tu nak suruh tarik kau sekali. Bawak2 sedar lah wei. Muke tak hebat mane pon kau

  • situasi 2
Memang niat nak kasi blogger tu rase " aww muke aku lah". Ade niat lain lah tu. After sejam visitor naik trafik mencanak follower beriban. Awww.

   Nampak tak kat situ? Daku mintak maaf lah bagi yang sipi2 rase sentap tu ye. Alah daku pon penah je buat entry yang ala2 macam tu tapi mase tu jahil lagi okeh. Skang dah boleh pikir kot. Bukan ape. Lagi dipuji lagi besar kemungkinan nak jadi riak kot. Am i rite?

FL, pinjam gambar kejap ye

   Yes kalau adore pun cukuplah sekadar yang memadai tak payah melambung sangat pun. Anugerah Allah.Cume bagi dakublogger yang suke kipas2 ni macam desperate je nak naik kan. Yelah macam tak de care lain je nak up kan blog. Banyak sangat care lain. 

   Maybe lah ade jugak tak terniat nak buat macam tu kan nak kipas2 even daku pon penah buat entry sepah2 pasal blogger itu ini yang cantik lah hebat lah ape lah tapi skang daku rase cukup sekadar memuji jelah kot. Hebat de bom pon kalau sombong tak gune kan opss!

   So awak, kalau nak post pasal blogger tu tengok dulu entry ye. Entry ni pun daku rase macam agak pedas je tapi maaf lah ye. Kalau buat kene pulak sound direct kan. So kalau nak kipas kipas slow2 sude. Kipas diri sendiri je hihi.

p/s : gonna going back to kolej untuk final ya. Tata



14 comments:

  1. wahaha..kaki kipas..gud luck exam..(^_^)

    ReplyDelete
  2. kenapa ayat last tu melucukan
    kekekee

    okeh lepas ni beli kipas paling beso di dunia
    nak kipas diri sendiri jeklah
    kikiki :P

    tanx syg ingat kan :))

    ReplyDelete
  3. nak tahu blogger kipas senang je.. wat entry pastu bagi link kat blogger terkenal tu suruh baca..haha

    ReplyDelete
  4. haa...sape yang sentap tu....hee..

    ReplyDelete
  5. Nasibbaik tak pernah buattt

    Hehe dulu pernah rasa nak buat tapi ahh tu zaman jahiliah hehe

    ReplyDelete
  6. kdg2 kita buat entry bukan maksud untuk kipas tp sbb kita adore, betul tak. emm tp org anggap kita nk kipas. sy pun jd takut nk featured mne2 blogger pun.

    ReplyDelete
  7. sebab suka, mestila kita kipas, kan.. cuba yang kita tak suka.. mesti takmo kipaskan :p

    ReplyDelete
  8. @Diyana

    hohoo ala fara pon penah jugak buat huhu dulu2

    ReplyDelete
  9. @Namee Roslan

    aah name..tu la kite pon x bole nk salahkan blogger tu jugak kan

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi