Sunday, January 1, 2012

review - samsung galaxy W (super hot)

Assalammualaikum..

    Sory if a bit annoying. Nak tayang henpon

Publish Post
kau tengok casing wane purple. Peberet nyah

Galaxy Wonder- W
Daku boleh kate henpon ni aje da superb dah. Tak payah nak kumpul duet lagi nak beli SII haha. Sebab ape eh? Act daku ni tak delah terer mane pasal henpon ni nak review bagai. Tapi ade yang tanye bes ke henpon ni. Jawapan daku : Sangat2 bes. nak tau kenape?

  • camera 5 MP with flash
  • 1.4GHz processor
  • front facing camera
  • 1.7 GB storage, 512 MB RAM, 2 GB ROM
Selanjutnye korang boleh tengok sendiri kat sini tak pun direct ke samsung

Bagi daku yang bes sebab :
  • gamba super ohsem
  • memory gile besa
  • speed processor super laju
  • cantik!
Ok suda2. Korang pegilah tengok kat kedai belek2 ye. Mesti korang setuju dengan ape yang daku kate. Act dulu daku nak beli S Plus tapi akibat tak bape nak cukup duit + mase tu dah kelua model yang ni yang super ohsem terus rembat. Seminggu kelua terus amik. 

Bagi daku bile dah ade yang model ni pon dah puas hati kot sebab semua dah complete cume kau tak yah nak compare lah dengan Galaxy S, S II tu kan. Yang tu lagilah superb. Buat student yang ni pon dah oke. Mase mule2 pakai memang noob gila lah wei. Typo kat mesej banyak gila ahaks. Jakun kan.

Dan yang paling bes ade front camera. Dan bagi yang suke bergambar nak2 blogger kan boleh la. Haha. Application yang wajib ade bagi daku :
  • game
  • social hub macam twitter, fb semua
  • dictionary
  • antivirus 
  • yang lain kau boleh pegi kat market tengok sampai juling
Ok puas hati? Hihi ape lagi pegilah beli. Available 2 warne hitam & putih. Harga RM 999. Tapi daku dapat lagi murah dari tu. Nego lah bebeh. Tata.

p/s : lepas ni nak tab pulok. Botak wei

38 comments:

  1. wa! bestnya dapat ;) eden takde modal lagi -,-

    ReplyDelete
  2. wah..henpon baru..samsung SII tu memang idaman..tp belum cukup modal lagi..hihi

    selamat tahun baru~

    ReplyDelete
  3. pergh..teruja lak tgk..hrga pon leh thn tu..

    ReplyDelete
  4. wahh..trigin jugak akak bnda alah nih..tp berduit lagi..hehee

    ReplyDelete
  5. best !! hehe, sy tgk kawan sy punya. syok !! pastu samsung ni byk application dia :D

    ReplyDelete
  6. samsung galaxy y pun dah cukup untuk saya. hahaha. dah survey dah yang ni. memang mahal. tak mampu -.-

    ReplyDelete
  7. wah,best nyerr dapat hp baru..nak jugak!:)

    ReplyDelete
  8. ada ura ura s3 nak keluar. jenuh nak ligan hihiii

    ReplyDelete
  9. botak?
    hahaha
    meh nak cek botak ke tak
    kekee
    syokknyee die
    dpt enpong baru
    hehehe

    tkr dgn akak pliss
    kakakaa

    ReplyDelete
  10. sangat best tyme study mampu beli hp mahal2....=D

    ReplyDelete
  11. samsung apa tu?...aku ada bikin blog tips/tutorial pasal SII...hehehe bar 2 entri je pun..baru satu je pasal SII...but more to come...insyaallah..http://caratipsturorial.blogspot.com...

    ReplyDelete
  12. ya, kebetulan saya pun nak guna beli Samsung S II ni.. mesti lagi power dari yang ini kan.. ehehehe

    salam ukhuwah

    ReplyDelete
  13. ni yang rasa macam nak tukar phone tahun ni...haha~

    ReplyDelete
  14. whoa... hadiahkan dni satu meh2 :D

    ReplyDelete
  15. oh yeke.besh eh.hmmm boleh masuk dlm list ni.heheh.baterry dye ok x?

    ReplyDelete
  16. @Deq's Qienz

    x pe kak nanti dah banyak kite beli hihi

    ReplyDelete
  17. @aimie amalina

    hahahh x botak pon..makin lebat ade lah kak ngee

    ReplyDelete
  18. wahhh,bestnyeeee.nak jugaaaak samsung W ni :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi