Tuesday, January 10, 2012

review : The Darkest Hour

Assalammualaikum..

   Semalam pegi memborong segala buku & stationary pakai baucer buku tu. Untunglah ahaks. Unfortunately i bought 2 novels opss! Bes wok. Ok lah sini nak cerite pasal cite The Darkest Hour ni. Nak tau bes ke tak? Jawapan daku bes gilos.


Cite die pasal macam ade kuase alien yang invisible datang serang. Mule 2 tertanye2 kenape natang ni nak serang manusia sedangkan bende2 lain tak. Nanti tengah2 cite mesti korang tau. Ape yang menarik :

  • saspen kau sebab tertanye2
  • kejadian & kematian yang tak disangka2
  • kelaka pon ade
Tapi bagi daku memang bes! Pegilah tengok. Meh share scene2 dalam cite tu

starting tau natang tu jahat
part ni cuak gila

part saspen
Selebihnya tengok sendiri hihi. Tak rugi lah. Bes 

p/s : ade don 2 weh. Jom

19 comments:

  1. voucher tu boleh beli novel ek? ni nak mintak adik suruh belikan ni..hihi

    ReplyDelete
  2. leh la tgk lau sempat..

    amboi,leh beli novel ea..bgus toi.

    ReplyDelete
  3. wahhh..mcm bez la plak..nk tgok shah rukh khan..hehehe XD

    ReplyDelete
  4. len kali nk tgk wayang ajak akak eh!!!

    ReplyDelete
  5. knp update jiha x masuk dlm list akk eh?hmmm pelik.

    ReplyDelete
  6. lama lak dni tak beli novel.. rasa nak cari sopie kinsella la :D

    ReplyDelete
  7. dah lama gila tak tengok wayang.
    sedih kan :(

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak baca novel,tak tengok muvee. :(

    ReplyDelete
  9. @J.Syazwana

    ala nnt kite pon sebulan jugak x tengok dok uma je hihi

    ReplyDelete
  10. @BeloG MTT

    x pe kak..nnt tebus balik yg x buat tu hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi