Friday, January 20, 2012

lelaki & awek

Assalammualaikum

   Lelaki & awek. Ape yang korang pikir? Nak yang romantik je kan. Hihi. Laki ni kalau kapel ade banyak ragam & jenis nye kan. Macam2. Jom sini daku kongsi berkat sisa2 pengalaman daku zaman jahil dulu ye haha.


  • terlalu romantik
" syg, u ibarat bulan kembang yang cantik di malam hari"
" baby, u sangat cantik bak bidadari dari kayangan"



Romantik gila gaban. Act daku tak suke sangat laki romantik sangat ni. Rimas. Opps! Bukan ape cume kadang2 terlampau romantik pon macam tak bes.
  • buat tak tau je
Mostly laki macam ni. Sayang tapi tak tunjuk sangat. Thats better. As long as die sayang hubungan die dengan awek die. Jangan terlalu tak amik tau sudah
  • pemalu
"abg, jom date"
" ala x nk la nanti org tengok kite la"
"kua makan je la abg"
"seganla"

Terlalu pemalu. Thats it. Tak salah tapi kesian jugak kalau terlalu pemalu ni. Cane nak akad nikah nanti depan orang kan. Ahaks
  • king control
Terbalik. Terlalu mengongkong tahap cipan. Dulu daku penah kapel dengan sorang laki yang sangat2 control daku. Ya Allah tak tahan gila. Tak bagi buat itu ini. Bagi daku itu sangat2 buat daku bengang sebab belum ape2 lagi nak control bagai. Get lost lah
  • cool
Yang jenis ni daku suke tengok. Laki cool je dengan awek die. And bagi daku jugak laki kadang2 tak suke terlalu menunjuk bile die dengan awek die depan public kan. Lebih bersifat natural. Kan?
  • over
Semua nak over. Over tunjuk awek, over tunjuk kau sedang hangat bercinte konon kau sorang kapel paling sweet kat situ. Wat the pui. 

   Cume pandangan daku laki ni lebih bersifat cool je kot. Ade certain macam tu ade certain lain. Yelah lain orang lain ragam die. Ade yang tak suke tunjuk awek tayang awek & dats better bagi daku. Daripade dok tayang awek sane sini uplod gamba sane sini. Andai kate kan kalau clash? Agak2 malu tak bile orang tanye "eh ko ngan awek ko da break ke? Simpanan peribadi bialah private. 

   Even dekat kolej budak 1st year pon ade je yang jenis macam tu. Kalau boleh dielah kapel paling aww aweet nye kat situ. Siap dok tenyeh2 pipi awek lagi depan lecturer. Ok its fine lantak kau orang nak buat ape kan tapi beragak lah der, kalau orang tak lalu lalang kat situ tak pe ni daku ade sebelah die je pon. Waw. Romantik nye kau. Ahaks


    So lelaki. Pandai2 lah jage hubungan & pasangan kamu ye. Lain di mulut lain dihati elakkan lah ye. Sekian. Oh maaf andai kamu menyampah dengan entry ni. 

p/s : jatuh cinta dengan hilman yong :)

6 comments:

  1. sokong sgt ni..

    buat yg baik udah..

    laki kdg2 tk tnjuk tp sbnrnya dia prihati sgt..

    pom aje yg emo lbh..opss.. cam diri sndiri aje..ahahha

    ReplyDelete
  2. saya suke yang lucu.. hihi tapi bf sblm nie jnis yang senyap.. adoii.. T_T hope future "hubby" dpt yang cool and funny..keh3

    ReplyDelete
  3. seng2
    tak yah bercouple lagi
    bkin pusing pale je bile da break
    heee :D

    ReplyDelete
  4. over tu pernah kenal. paksa pakai skirt ketat pendek sebab nak tunjuk kawan dia hot.

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi