Sunday, January 8, 2012

tolong

Assalammualaikum

korang, tau tak macam mane nak tukarkan balik exe.file ke file application yang original?

Tadi lepas install VLC terus semua application macam google chrome, skype, IE & semua jadi exe file tu.

Cane eh? Selain format nak buat ape ek. 

Tq

10 comments:

  1. tag...:)

    http://hazanis.blogspot.com/2011/12/end-year-mega-giveaway-2011-by-cahaya.html

    ReplyDelete
  2. OMG! hmmmmm...im thinking of.... VIRUS. sorry tapi pernah kena. then lepas format and realocate hard disk sendiri baru ok...

    ReplyDelete
  3. aku kena gak, pastu aku uninstall vlc,

    same je.. =.=

    ReplyDelete
  4. uninstall r balik..=)

    Jom baca kejap =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

    ReplyDelete
  5. eh hari tu najihah ada tanya saya macam mana saya edit gambar iphone screen tu kan ?? sy guna photoshop je.tp kdg2 kalau malas, sy guna paint, microsoft powerpoint pun boleh jugak :D apa2 medium yg boleh edit lah :)

    ReplyDelete
  6. g kat semua file tu. tekan right click. tekan propertias. change icon. insyaALLAH ok

    ReplyDelete
  7. alamak.. dni buta IT hehehe tatau nak suggest buat apa :D

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi