Monday, January 2, 2012

lelaki bajet & pompuan desperate

Assalammualaikum..

   Yaw. Twitter bersepah pasal amalina che bakri. Aiyoo. Hari tu pasal gay tu. Ish2 pandai sangat pon susah tak pandai pon susah. Baik sedang2 je haha. Sebelum nak start study nak update dulu lah nanti malas dah sebab dah bz.

  Lelaki bajet. Tau tak yang macam mane? Bagi daku macam ni :

  • bajet muke 1000 orang nak. Hensem lah tu

Selalu kalau mmamat hensem bajet kalah artis kau. Tapi kadang2 jambu. Opss. Dress up nak semat nak pegi pasar malam je pon pakai kalah nak pegi interview. Kasihan
  • macho
Konon pompuan nak terjojol mate bile tertengok muke kau. " Awww hensem nyew mamat tew". Erk. Stop it dear guy, looks too over 
  • romantik melampau
"syg, u ibarat bunga taik ayam yang harum mekar wangi dimata i". Honestly i  saying that a bit geli dengan those mamat2 yang jiwang ni. Bukan ape cume yucks. Sory
  • cover
Plastik sangat. Bukan pompuan je yang plastik laki pon. Mane tak, depan segerombolan pompuan " err, beraturlah dulu". Dalam hati " demlah aku yang datang dulu pff". Girls, kalau nampak laki cam ni u better langgar je. 

   Dah sudah dengan lelaki. Pompuan pulak. Lebih kepade desperate. Desperate ape? Lelaki. 


    Ade je realiti nye pompuan macam ni. Tersangat desperate nak ber'laki'. Agak tak manis jugak macam terhegeh2. Tapi tak pelah bialah. Asalkan kau bahagie tak kacau bahagie orang sude kan. Lagi 1 desperate duit. Aih macam2 lah.

    Thats human. Macam2 ade. Macam2 orang. Pandang sekeliling pikir sendiri. Tata mau study. 

p/s : rasenye tak payah canang sangat kot cerita yang taj sahih lagi betul die. Kalau dah jatuh fitnah susah. Think wisely baby



19 comments:

  1. macam2 punye jenis orang ade kan
    baik pompuan baik laki
    huuuu...

    ReplyDelete
  2. betul tu skrg ni mmg macam2 perangai..sama je laki ke pompuan..yang lelaki budget macho budget cam bagus, yg pompuan plak badget cun pastu gedik giler..tp tak semua laa cuma segelintir je yang perangai mcm tu..

    ReplyDelete
  3. org ni ada pelbagai..

    kt kdg2 nmpk xnmpk aje.

    ReplyDelete
  4. haha entry ni kelakau.
    betul, jd prmpuan biasa2 je :) jgn terdesak, jodoh dah tertulis...

    ReplyDelete
  5. yeahhh ! tak suka laki cmtuu . poyo jee . hehe

    ReplyDelete
  6. lain manusia..lain ragamnya...huuhh..macam2..

    ReplyDelete
  7. cite2 yg aib ni kan org suke.hhehe.but better not share dosa org lah kan.

    ReplyDelete
  8. jangan menunjuk sgt.itu yg penting. nk desperate ke nk jd macho ke...jgn menunjuk..rilex2 je . hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi