Tuesday, January 24, 2012

4 sebab perkahwinan Ally Iskandar & Farah Lee Ohsem!

Assalammualaikum..

   Hai! Nak update plak pasal kawen Ally Iskandar & Farah Lee. Ok sape yang tak tengok memang rugi sebab waaa teruje sangat. Kenape eh? Meh nak cite kenape daku rase perkahwinan dorang ohsem

  • tak pernah bercinta & hanya family yang aturkan
  • make up Farah mase akad nikah simple je kan. Sangat. 
  • cinte lepas kawen
  • farah tetap terime Ally even 13 tahun beza umur
Ok dah jom cuci mate. Kredit untuk Ministry of Moment & Beautiful nara



tengok ni. Cantik kan

lawak la Ally ni songkok mesti senget lengan mesti lipat



Lagi gambar kat sini

p/s : farah yang ni bile lagi nak bertemu ehem2 hahahaha

28 comments:

  1. so true najihah :) sweet sgt kan kalau macam tu. nampak dr air muka pun budak farah tu seorang yg elok budi nya. Ally pun sama gak. so sama2 sesuai !! :)

    ReplyDelete
  2. suka sangat baca blog farah lee,penuh hikmah..tahniah untuk mereka.

    ReplyDelete
  3. Kan? Hahaha. Tu la. Tunggu akak pula :p

    ReplyDelete
  4. sweet sangat diorang berdua.. ni rase nak kahwin ngan sape je yg datang minang aku..hehe

    ReplyDelete
  5. sangat cantik farah lee, muka ayu..heeee

    ReplyDelete
  6. kalo dpt kawen mcm nie kan best.. hehe bercinta slps kawen lagi manis kot.. XD

    ReplyDelete
  7. haha..main point kat sini sbnrnya 'farah' yg ni kan? :p

    ReplyDelete
  8. comel la farah lee ni.pandai plak tu kan. :)

    p/s,farah yg ne,kalo dah jmpa ehem2,gtau la eh :)

    ReplyDelete
  9. akk pon suke jiha.hehehe cantek farah lee tu kan.

    ReplyDelete
  10. @Namee Roslan

    aah yup. nampak cool je tenang je. sejuk mate memandang kan

    ReplyDelete
  11. @Eyeme

    hahahha yelah tu kot..name dah same ahaks

    ReplyDelete
  12. lame tak singgah sini..heee..nak perkahwinan yg cm nie gak..nak cinte lepas kawin..hhuuu..

    pssttt..farah yg nie comin soon kan..weee

    ReplyDelete
  13. mmg osem habeh . sweet . nak kawin cmni jgak~ hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi