Monday, January 30, 2012

cuci2 mate AJL 26 & shila amzah dituduh pembunuh?

Assalammualaikum

   Hai semua. Semalam dah tau sape juare kat anugerah juara lagu. Dan bagi daku sangat2 puas hati dengan keputusan. Hafiz nyanyi superb nyah. Vokal die bes gilos. Tak tau la nape tapi suare die sedap & lagi sedap dari certain penyanyi tu.

   Oh sudah semestinye time ade anugerah2 bagai ni ape yang orang tengok adelah baju2 & pesen artis kan. Oh! Tu yang daku suke tau tengok baju2 artis yang cantik, yang kurang cantik, mangse pesen. Macam2. Jom tengok ape yang menarik sangat kat AJL 26 tu. Cuci mate jom ngee

Sebelum tu kredit kepada TV3 Malaysia untuk gambar














lagi banyak gambar kat sini

Cakap2 tentang AJL 26 :
  • disebabkan kete rosak malam semalam, tak sempat nak tengok starting & persembahan 3 yang awal.
  • kesian Najwa Latif weh sebab aduhai. Sory to say. Kelam kabut gila mase perfom + sumpit tak de function langsong pelakon atas stage tu. 
  • Faizal Tahir memang mekap camtu eh? Not bad
  • tak tengok langsung aizat nyanyi sebab sebok dok tengok mamat yang main dengan pasir tu. Ohsem haha
  • Yuna- tak tau nak cakap ape sebab lagu die slow. Sory. 
  • Alyah. Wow. Ok dress die sangat2 cantik ok. Suare die sedap je. Ade yang kate tiru Nera. Opss!
  • Hafiz- Super ohsem! Fenomena nyanyi pakai t-shirt & selua trek je kaki ayam. Haha. Sempoi gila hafiz. Siyes suare sedap gila.
  • Trio - Ok la. 
  • Shila nak terjatuh ye tapi kau tak rase comel ke mase die nak cover jatuh tu hee.Oh spot Sharnaaz kat situ haha
Ok lah tu kan keputusan. Juri dah 30 orang. Em. Oh btw tadi terjumpe kat twitter pasal shila amzah dituduh pembunuh!! 


MasyaAllah. 1 lagi dugaan buat shila. Lepas 1 1 orang dok ngate die kat twitter. Kesian daku tengok. Kalu dah tak suke senyap sudah.



35 comments:

  1. gilo.. apa motip org tu??


    psst, mmg chumil ms dia nk jatuh tu...

    ReplyDelete
  2. pakai tshirt ngan sluar track boleh menang juara lagu...

    ReplyDelete
  3. sengal ngan sape buat twitter tu...pasal kawan die gaduh sebab shila, x pasal2 nak tuduh shila pembunuh...ntah hape2

    ReplyDelete
  4. hemmm ksian sheila. dye comel sgt. tu yg org jeles kot. huhu

    ReplyDelete
  5. study over sea ye..awak study mana...?

    ReplyDelete
  6. eh...tersalah comment pulak comment saya sebelum ni..dah bercampur-campur nak komen sana sini...hehe...malu malu..


    oh ye..shila amzah tu kenapa? baru lagi ke pasal tu?

    ReplyDelete
  7. perasan2 si shila tu nak jatuh masa amek award

    tu la sapa suh pakai baju sempit sgt

    hahaha

    ReplyDelete
  8. @nuyui a.k.a miss YUI

    baru tadi kat twitter ade malaun buat akaun twitter kate shila pembunuh,,sengal ubi

    ReplyDelete
  9. @mizzkechique

    tah motip bengong..
    hahah kan2..bole mnri lgi haha

    ReplyDelete
  10. @Oshin

    tu la yg sengal sangat g bergadoh tu knp..salah sendiri

    ReplyDelete
  11. apa kes nie..tetiba tuduh orang pembunuh

    ReplyDelete
  12. @Lea Isnawi

    tu pon salah 1 sebab jugak..meleret sangat

    ReplyDelete
  13. shila tu best la..
    sore die pon best..suke..;)

    ReplyDelete
  14. orang yg twitter tu patut bunuh diri. haha

    ReplyDelete
  15. ada jugak yg nak gaduh psl ni..huhu..dunia2...

    ReplyDelete
  16. Pfftttttttttt.. Suka-suka je tuduh orang. Dah dorang pergi gaduh pasal perempuan tu kenapa? Masalah je -.-

    ReplyDelete
  17. orang cantik memang sentiasa di cemburui..betul tak??..heeee, Lia sendiri cemburu lihat wanita lain yang cantik-cantik tu tapi tetap bersyukur kerana normal bukannya cacat..heeee

    ReplyDelete
  18. bila org dh fofular cm tu lah.mcm2 lah.but alyah mmg best,mcm tiru nera sket kan.but ok lah.

    ReplyDelete
  19. Samalah aku pun tak dapat tengok 3 lagu yang awal..

    Tabik jugak dekat NL, sekolah lagi tapi dah dapat join pertandingan gempak macam tu.. Normal la pengalaman belum menggunung lagi.

    Oh ye aku minat Yuna. ;D


    Orang dekat twitter macam tu yang patut dikesiankan..... Ikut rasa binasa, ikut hati anda fikirlah sendiri.. ;)

    ReplyDelete
  20. tapi sexy sgt lah yg baju coklat tu. kain jarang sgt. nampak skirt dia pendek.

    ReplyDelete
  21. @yuyueyuliana

    tu patut kurung bilik diri dlm bilik..x malu

    ReplyDelete
  22. @Cik Lia Lomi

    bersyukur dengan ape yg kite ade..lebih istimewa

    ReplyDelete
  23. @YOUsoF

    em..tu la najwa terlalu muda..x pelah pengalaman kan

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi