Saturday, December 31, 2011

almost end for 2011 - jom stalk artis

Assalammualaikum..

   Ape yang bes sangat dengan 2011 ni ha? Dah banyak gilos blogger update pasal perkara tahun 2011 yang manis lah payau lah ape lah. Tak kurang jugak dengan status kat fb. Fuh malatop. End of the year starting for the next year. Get what i mean? Daku tak de azam. Tak de azam untuk tahun baru. Siyes. Kenape? Sebab fobia bile berazam je konpem tak de nye nak berusaha nak capai. Thats me.See how teruk i am kan.

   Ok lah berkate pasal 2011. What's my sweet bitter sour payau moment erk? Opss. Too many lah wei. Tak kan nak cite 1 1 kan. Cite yang penting sude kan.

  • lost late grandmother
  • dapat 1000++ followers lah! Suke kau haha
  • met someone for even a while for the 2nd time. Dalam entry ni. 
  • banjir besar!
   Lain2 malas nak pikir.  Oh btw jom stalk artis2 yang bikin kontroversi yang hut2 tahun ni. Suke kau cuci mate kan. 

  • perkahwinan semua pakwe2 ku. Adush!
zahiril adzim. Ni paling sentap hukhuk


ashraf muslim

  • kontroversi apek. Tiptop kau die. 
3 orang sekali. Kau mampu?
  • perkahwinan gay budak pandai

  • fida : mangsa fesyen kah?

  • artis2 pakai tudung
alhamdulillah
  • pakaian yang bomb!
gila seksa
  • penangan ombak rindu

  Opss sudah lah tu. Juling mate kau nak stalk 1 1 kan. Btw harap2 ape yang terjadi tahun ni akan menjadi iktibar buat kite semua ye. Same2 kite insafi kesilapan kite yang dulu. Dan semoga Allah ampunkan semua khilaf kite amin. 

if this time could be back again. How dem i miss u ol

9 comments:

  1. hye dear..! farah datang jawab soalan kamu di my entri. yang siapa meninggal.

    he is my ex-boyfren when i'm in form 4 & 5. di saat akhir dia, he still said my name ask me for forgive him.. :(

    da 3 thun berlalu tpi kenangn ngan dia xkn dilupakan sampai bila-bila.

    ReplyDelete
  2. mari join Segmen Pertama Farah Alias..! Need ur support!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/1st-segmen-by-farah-alias-lagu-pilihan.html

    ReplyDelete
  3. tp sy rse cepat sgt lah 2011 berlalu. betul tak ?? :/

    ReplyDelete
  4. tp sy rse cepat sgt lah 2011 berlalu. betul tak ?? :/

    ReplyDelete
  5. salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

    ReplyDelete
  6. wah thanks, nice post, blog ni pun lawa.. :D

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi