Friday, December 23, 2011

million of congrate for my junior PMR's candidates

Assalammualaikum..

    Tahniah buat semua junior pmr bekas sekolah daku Mrsm Gemencheh N9. Korang tau kat mane? Kat ceruk dunia belah n9 tu nak dekat2 melaka. Ish2. Dah la daku 1st batch. Memang mase mule2 masuk pokok pon takde hanye bangunan & alat2 semate2.

   Alhamdulillah junior2 ni hampir 100% dapat straight A. Sekaligus jadikan ranking maktab tu yang 1st antara 30 yang lain. Bangge tak bangge kau. Haha. Even zaman batch daku dulu tak segempak dorang ni tapi bangge la sebab daku yang meranapkan sekolah tu ahaks.

   Tetibe rindu. Jom nak bercerite sikit pasal sekolah ni. Jom tengok gamba. Btw curik gamba bekas budak pmr 2 taun lepas je haha. taun ni nye gamba tak de lagi

ni lah die sekolah daku

junior daku jugak mase PMR 2009. Rindu gile kat dorang. Pon 1st batch yang same2 meranapkan sekolah tu haha

budak2 laki junior yang sangat2 nakal ok tapi superb

tu lah hostel daku.

sekolah daku ade jambatan gantung & tasik. Kau ade? Hihi


Jom skang daku bawak korang cuci mate dengan gamba2 daku mase zaman sekolah dulu haha. Zaman hingus. 

hahahah...Nilah muke2 classmate daku. Skang dah nak fly dah masing2. Ce try cari daku yang mane
besties. Semua dah jauh2

the Hari Bumi

the mock interview

budak2 homeroom yang gile. Oh miss them dem much

the cikgu bm. Die kritik tulisan daku buruk

roomate :)
Tapi sekarang..Dah susah nak jumpe semua. Dah jauh2. Dah nak fly2 dah belake. Daku je yang sesat kat sini huhu. 

most often i met only this 2 girls among the 10's
  See. Dah berbeza kan sekarang. Kalau dulu hingus je muke. Skang dah besa dah hee. Sedar tak sedar dah lame tinggalkan alam sekolah. Rindu pulak time tu. Hem. Ok lah nanti nangis pulak kat sini. Btw congrate jugak buat adik2 pmr yang dapat cemerlang tu ye. Apply lah mrsm, untung2 dapat sekolah ni. bes woo daku cakap. Tapi dah jadi Ulul Albab dah. Hukhuk. tapi jangan isau cikgu2 die superb!

p/s : teringat zaman kegemilangan pmr daku dulu haha. Nak jugak

12 comments:

  1. hehehe
    untungnye dieee
    bersekolah asrama penuh gitu
    gud2..
    x pe.. kamu pon hebat di sini syg..mne taw bole smbung phd terus kat obersea kan?
    insyaAllah :))

    ReplyDelete
  2. tahniah..msti bangga kan.. hehehe..


    psst, pandainya sekolah mrsm.. akak skolah biasa² je.. hukhuk

    ReplyDelete
  3. kalo akk tgk gambo zaman sek msti gelak2..lawak...uka comot plak..haha

    ReplyDelete
  4. sekolah daku takde jambatan gantung dan tasik. cuma ada hutan tebal je. hihihi

    ReplyDelete
  5. bestnye.
    teringat zaman sekolah sndri.

    muke innocent je kan memasing. hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah wat mereka yg berjaya..;)..

    ReplyDelete
  7. Wuuu akak budak MRSM

    Eh cantiknya MRSM ni !

    Tahniahh buat semua

    ReplyDelete
  8. tahniah untuk adik2 semua...;-)

    back to school jom..ehhehhe

    ReplyDelete
  9. nampak rapat sgt korang. namee tak pernah sekolah asrama dulu. tp bila masuk foundation dulu, rse kekok gila bila duk hostel. hehe. btw, tahniah untuk adik2 yg cemerlang :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi