Monday, December 5, 2011

Ombak Rindu punye cite

Assalammualaikum..

    Nak tahu 1 cite? Semalam daku bersemangat gila dapatkan tiket by online booking. Ok lah bole dapat kan. Then ape pagi tadi kelua pukul 9.30 korang tahu kol bape daku boleh sampai Mines? 11 ok . Bas upm memang dem kan. Cis!



    Seperti yang digembar gemburkan cite Ombak Rindu tersangat bes & menangis lah ape kan. Tapi ape yang daku dapat cakap dari lepas daku tengok kan bole la. Ape yang bes pasal cite ni?

  • kete haris & kasut die ohsem kau!
  • menjadi lah jugak watak hariz tu
  • watak izzah menjadi
  • ok scene die sangat2 cantik nak2 yang kat pantai & buai tu
  • aaron menangis! lemah semangat kau!
  • maya karin sangat cantik!
  • ade part yang kelak ok
   Dan ape pulak yang kureng pasal cite ni?
  • watak lisa macam tak sesuai dengan die ok sebab memang tak sesuai lah kot.Maaf ye
  • mic maya nampak jelas mase kat sawah dengan lisa tu
  • very the funny the voice of the journalist tu. 1 panggung gelak
   Jom tengok part2 yang bagi daku bes

part ego hariz down. 
" jangan panggil en hariz lagi,panggil abg"



Part hariz nangis yang buat daku rase adooooi lemahnye


" abg syg izzah"
   

" aku masih sayangkan izzah"

Then ade lagi 2 mase part last then mase dorang gaduh sebab mail.

kat sini la. Cantik kan
Part paling lawak :
- "tak de name yang lain ke nak bagi. Sally ke tally ni comel"
" pakai macam pembantu umah indonesia"

Skang jom cuci mate gamba daku pulak opss!




before being tension with that kenny's waiter & waitress




cukupla tu. 
Cite ni daku ase cite ke 2 melayu yang bes lepas Lagenda Budak Setan. 
Btw Azizah Mahzan seksi ok dalam tu & sangat annoying. Yucks!

Nah amik 4 bintang

p/s : esok quiz. Bace pagi esok. Tata

7 comments:

  1. apa2pun awak dah pun tgk citer tu...
    tak sehebat novel bagi saya...
    mereka yg sgt suka adalah mereka yg tidak membaca novel ini barangkali...

    singgah2 jap di sini...

    ReplyDelete
  2. x lah best sangat.. baca novel lagi best.. walaupun 3buku dan tebal tebal pulak tu.. sedih lagi novel dari movie.. klw sesiapa yg dah baca novel sebelum tengok movie ni mesti rasa movie ni x lah sehebat yg diperkatakan.. :)

    ReplyDelete
  3. adeh rasa nak pergi tengok aje

    *engat bru nak tggu download punye ..hehe ..

    ReplyDelete
  4. huhu x dpt tgok lagi...asyik full jer wayang

    :(

    ReplyDelete
  5. Baru nak tengok hari ni. Harap ceritanya macam yang digambarkan dalam novel. :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi