Thursday, December 8, 2011

friendship = pompuan vs lelaki

Assalammualaikum..

   Betape kontranye persahabatan laki dengan pompuan ni. Kan. Sape pasan? Yup daku sangat2 pasan since dari sekolah lagi. Nak tau ape die contranye? Meh bace sini pastu korang komen ape pendapat korang ye.

#LELAKI

  • tak berpuak
  • tak memilih bulu sangat
  • tak kisah
  • backup member
# POMPUAN
  • cerewet
  • suke sangat berpuak
  • jenis tak reti bahase nak back up member
  • mostly banyak "mulut longkang"
  • gosip kuat
    Bukan nak kate apelah kan, kalau bab2 back up member ni pompuan liat sikit. Kan. Nak2 mase kat hostel dulu. Kalau kantoi henpon susah gilo nak back up member. Kantoi terus kat situ. Try tengok puak lelaki pulak. Dorang jenis senang back up member kan. See how differ they are from us.


    1 lagi bab berpuak. Kalau kat sekolah tu masing2 dengan clasmate masing2. Geng masing2. Even daku admit sampai sekarang pon daku camtu jugak. Memang susah nak tengok laki ni stick pade 1 geng tu je kan. Siyesly dorang masuk je dengan sape2 pon. Bes lah!

    Bagi daku laki ni lebih menghargai friendship dari pompuan kot. Ade jugak member sanggup tikam member kan. Kau rampas pakwe aku aku rampas pakwe kau balik. How stupid they are. Tu kawan eh namenye. 

   Im not telling u most of the girls & boys but certainly. So tak payah nak paranoid sangatlah nak protes bagai kan. Masing2 ade member masing2 ade otak. Gune elok2. Opss maaf lah terkasar pulak kan hee. Cume tu lah. Agak berbeza cara laki & pompuan berkawan.



" psss, kau tahu x minah tu x pakai spender"
" eh yeke? Ei x senonohnye..."

Tu lah pompuan kan..

" dari tadi aku usha minah tu, cun siot "
" ape lagi wink2 "

tu lah lelaki..


8 comments:

  1. ada betulnyer tu..
    hahahaha.. perangai lelaki n perempuan.. tanpa kita sedari....
    haii..
    saja singgah2..
    blogwalking..jom singgah.....

    ReplyDelete
  2. tu la..pompuan selalunya berkelompok kn? dr skola sampai ke poli ca jumpa..ca kawan jer ngn semua..

    ReplyDelete
  3. member ngn lelaki kadang2 lagi best sebab kepala sempoi..ada sesetengah pompuan aku kurang gemar sikit sebab kadang2 tergedik lebih..mengeletis jer!!

    ReplyDelete
  4. pompan xramai yg na bekap kwn..drop kwn lg ade lah..so far akak tak kot..betul akak ckp betul..salah akak ckp salah..heee

    ReplyDelete
  5. berbeza kwn laki dan pom.. cam yg kamu ckp..

    ReplyDelete
  6. zaman skolah2 dlu mmg bnyk sgt la geng puak2 ni.. annoying gile

    ReplyDelete
  7. papa sy kata pmpuan ni remeh. kalau laki semua cool dalam berkawan. eh ye ke ??

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi