Sunday, December 4, 2011

lelaki pilihan

Assalammualaikum

   Memandangkan nak tido awal daku update kasi cepat2. Ape ciri2 laki yang daku suke? Cane ek? Kalau korang korang nak yang macam mane? Jawapan daku senang je. Meh bace kat bawah ni

  • simple
  • sempoi
  • tak menunjuk "kekayaan" yang die ade
  • hormat pompuan
  • suke senyum
  • tak merokok
    Agak2 korang kan ade tak laki yang sanggup menangis sebab kite? Oh 1 dalam berjuta2 kot. Kalau lah bf korang macam tu heaven rasenye kan. Laki ni ego tinggi melangit kot. Daku nak share dengan korang lah hero mesia, hollywood & bollywood yang menjadi kegilaan daku. Jeng2.

zulhuzaimy

taylor lautner

Hritik Roshan

   Korang tak suke? Suke hati koranglah heee. Kau tahu si hritik tu kalau die menari walamak seksi kau. Mampu? 3 pelakon ni memang super bes bagi daku lah. Cool je. Nak jugak bf macam tu ahaks. 

   Ok lah. Daku dah ngantuk. Babai salam sayang semua

will he cry for me when losing me?

7 comments:

  1. wah .. untung la laki tu.. hihi.. seif doakan yg terbaik.. :P ..jgn lupa ziarah blog seif. :)

    ReplyDelete
  2. yeaaa
    fara der bf yg ciri2 cmtu
    jeles x??hehee :P

    ReplyDelete
  3. da penah pakai daling tapi sama gak ^^, saya ada masalah tu dengan roomate. selama ni takde pun roomate bising. malu aihhhh uwaaaaaa

    ReplyDelete
  4. ada..;.-)lelaki y sanggup menagis teresak2 kerana cintakan gadis itu....

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi