Thursday, December 8, 2011

legging

Assalammualaikum..

    Samat petang. Act gagahkan jugak tangan ni nak menaip sebab lenguh ok baru lepas inject typhoid. Susah betoi amik kos ni. Banyak sangat injection kene amik sebab contact dengan makanan. Haiya. Oh btw thanks for those blogger yang join segmen ciput daku yang ni. Even sikit berbaloi lah. Dapat jugak trafik kan wink2 untung2 naik followers tu. Hihi.

   Cakap pasal legging. Tahu ape tu legging? Seluar nipis tu. First of all daku mintak maaf kalau ape yang daku taip dalam entry ni buat korang2 sentap. Sape2 pun agak kurang selesa bile nampak pompuan pakai legging kan. Nak2 yang berbadan besar tu. Dan tadi daku nampak sorang budak ni pakai legging ala2 macam bogel dah. Kat kolej ni. Hampir2 ternampak tut die. Dah la badan besar pakai legging yang tersangat ketat. Kau bayangkan cane rupenye. Errk!

   Bukan nak kate ape. Cume nampak tak cantik weh kalau pakai legging tu. Kalau nak pakai time nak tido suke hati kau lah kan tapi kalau tayang kat orang? Ingat tak iklan yang kurus2 tu?


almost macam ni
  
    Ape pandangan lelaki?

  • suke
  • buruk gilos
   Tapi ade jugak certain laki lagi makin ditunjuk lagi makin suke kan. Entahlah. Terpulang pade si pemakainye. Agak2 kau suke tayang yang gebu2 tu silekan. Hilang pulak nikmat laki kau mase kawin nanti kan. Mintak dijauhkan Ya Allah.

    Bagi daku bile nampak pompuan pakai legging ni ape yang daku pikir " wow, putihnya. Oh die x de seluar lain kot". Bayangkan pompuan same pompuan tengok pon dah puyoo apetah lagi laki bile tengok kan. Agak2 korang camane? Sendiri ingat & pikir lah.

 p/s : tapi laki pakai legging seksi kau. Opss! 

14 comments:

  1. btol3...ak ingt ke ko buat entri psal ko bannge pkai legging :)

    ReplyDelete
  2. yeahh, sgt burok pmndangan if prmpuan bertudung pkai legging, same sperti tak pkai pape. kite doakan agr mereka mndapat hidayah dr Allah :)

    ReplyDelete
  3. eee xkuasa mak nak pakai oi...tah..rasa tak berkenan langsung!

    ReplyDelete
  4. legging,pocket tak suka,
    sebab kalau ada taik lalat idup kat peha, sure nampak terang gak!!
    warh!!

    ReplyDelete
  5. truk la ... tak suke perempuan pakai legging .

    ReplyDelete
  6. http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/ape-itu-saysmy.html jom join :D

    ReplyDelete
  7. tah hape2, kita yang tengok pun geli.

    ReplyDelete
  8. kalau Lia nampak, pasti Lia akan fikir, oh dia tak pakai seluar tu..tetttttttt..

    ReplyDelete
  9. ntah tak suka pakai n tak suka tngok sebab dah nampak bentuk kaki..ketat sangat2

    ReplyDelete
  10. emmmm, kalau yg bertudung tu nampak sgt tak sesuai lah. em macam tak kena sgt. yg tak bertudung, kot ye pun, pakai lah baju labuh. but still nmpk tak sesuai. hehe. sbb ketat sgt kot.

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi