Tuesday, December 13, 2011

ini baru namenye berjimba

Assalammualaikum

   Hari ni terase nak buat entry personal. Bacelah kalau sudi ahaks

   Nothing that i can say only felt tired! The whole day ahad tu berjalan 1 melaka. I was heading to melaka on saturday noon to TBS ke Melaka Sentral. Eh2 kenape nak speaking bagai ni. Gedik tau. Dalam pukul 6 sampai Melaka Sentral. Kau tahu keras punggung duduk lame2 dalam bas. Ape lagi jum lah cuci mate dengan gambar. Macam tak biase.






kawan saye yang pakai beg belakang memang suke pejam mate. 

time ni nak naik menara taming sari
Daku hampir2 menangis sebab tersangat2 gayat bile naik menara tu. Hahaha. Tah hape2. Luckily having them for keep on making me relax. 











i was soo so tired

u see how gila i am mase tu sebab penat



makanan yang buat perut2 kami meletup



last but not least.
the most eksited one


she was 20 but still like 2
    Act zarifah yang pakai back pack  kakak kepade blogger pemes jugak si zamir tu. Muke sejibik kan nak2 mate tu besar! So korang kalau cuti2 tu pegilah berjimba habis2 siyes sangat2 seronok & hilang tension. Tata!
Thanks for reading & take a look.

16 comments:

  1. Seronok dapat berjimba dengan kawan-kawan...

    ReplyDelete
  2. naik beca x?ehehehe.akk xsempat naik taming sari tu sbb sakit hati.hehe

    ReplyDelete
  3. wahhh g melaka ke? cis dekat sngt dah dgn uitm ayu.

    MP tu lagi lah salu g situ. haha :D seronok cuti ye kak..

    ReplyDelete
  4. amboi, seronoknya dia berjimba ye. hehe. saya dah lama tak gi berjimba. ingat nak turun melaka. berjimba sat. hehe

    ReplyDelete
  5. akk bz kat maktab la najihah..sori xupdate...msti xbyk trafik dtg dr akk kan..hehe..hmm..melaka best..dekat pun dkt...selalu dtg cni...

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi