Wednesday, December 7, 2011

perempuan seksi dimata lelaki. Mungkin?

Assalammualaikum..

   Hai semua. Selamat pagi. Sory dah lame tak update blog sebab bz & penat yang teramat sangat. So ari ni daku nak share pasal ciri2 pompuan yang seksi dimata lelaki. Bagi pandangan daku lah kot. Kalau ade any objection sure u can share it ok bebeh. Jom

  • berlesung pipit
Yes daku admit act daku jeles tau dengan mereka2 si perempuan yang berlesung pipit. Kau tahu nampak macam seksi kan opss. Kecacatan yang sangat cantik. Siyes. Geram je nak cubit. Kalau dulu sanggup nak tekan2 kulit tu haha.

1 of the prettiest actress that i love most. Cantik seh

  • berbaju kurung
Bile pompuan pakai baju kurung terserlah kecantikan sebenar die kan. Even daku yang pompuan ni pun akan cakap cantik bile pompuan pakai baju kurung. Apetah lagi laki kan. Yeke?
  • berani
Berani nak buat ape2 pun. Tak pedulikan ape orang kate. I like this type of women. Independent. Tak kisah pun mulut2 longkang yang kat lua tu. 
  • ganas
I am. Pompuan ganas nampak seksi jugak kot. Sebab disebalik kekasaran die ade kelembutan nye. Cayelah wei. kasar2 pon hati lembut nak gila.
  • tak terlalu 'mekap'
SImple is more than beautiful than over. Laki ni kadang2 pandang 2 3 kali kalau tengok pompuan yang simple natural je muke die tu. Nak dibandingkan yang mekap yang terlebih2 tu alahai. Opss!
  • selalu senyum
Pompuan bile senyum boleh buat lelaki jatuh hati kau. Nak2 yang cunn tu aww. So sentiaselah senyum ye sayang sebab nampak seksi tau hee.

nak senyum jugak lah. Hihi

   Ok lah tu sikit sebanyak yang daku share dari kawan laki daku sendiri. Lain laki lain taste. So depends lah tak semua kat atas tu betul just opinion je. Tata

11 comments:

  1. dah ade contoh dah tu..
    jengjengjeng

    kak fara si gadis ayu.!
    hehe.

    ReplyDelete
  2. semua dh ada dh, tp part lesung pipit tu, akak xde...haha

    ReplyDelete
  3. echa ada lesung pipit tapi sebelah je..agak nyer masa kecik2 mak lupa nak tumbuk lesung lagi sebelah kot hehehe

    ReplyDelete
  4. yeayyy! saya ada lesung pipit, kekeke.

    btw, suka gila entri ni!

    ReplyDelete
  5. titeww ada lesung pipit sebelah kiri je..sobs2..kanan takde. so tak seksi. hehe. pmpuan sexy ni tak perlu mekap banyak2pun kan. :D

    ReplyDelete
  6. ehem ehem. seksi youuu.. haha. setuju!

    ReplyDelete
  7. setuju....ciptaan Allah yang paling indah

    ReplyDelete
  8. akak ada semua ciri tu kecuali dimple.. ehhh.. hahaha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi