Friday, December 9, 2011

cik najihah nak buat segmen. Jom!

Assalammualaikum..

ENTRY BERGAM

 Terase nak buat segmen lah since tak de idea nak merapu kan.
Kalau nak join silekan. 
Syarat die simple gilos. Meh bace

  1. buat entry letak tajuk " segmen aku nak jual entry aku"
  2. tampal header daku kat atas  yang comot tu hee.
  3. then letak mane2 entry yang korang ase bes bagi korang. Tak kisah nak letak bape banyak.
  4. siap!
   Ok nanti daku akan listkan senarai blog yang join. Same2 share entry yang korang rase best untuk readers bace okei. 

CLOSE : JUMAAT 11.59 MALAM

17 comments:

  1. Join...

    http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entry-aku.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini :) rajin buat segmen ea ? :)

    ReplyDelete
  3. nak join gak arr.... jap jap... explore entry jap...

    ReplyDelete
  4. salam... saya dah join...
    http://santaileeza.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entry-aku.html

    kalau blog saya tersenarai.. maklumkan ya.. terima kasih...

    ReplyDelete
  5. kancil dengan suka hati melaporkan diri...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entri.html

    ReplyDelete
  6. nak join nak join..tp aku nk letak entri yg mana ek?? jap pikir2!!!

    ReplyDelete
  7. ok dah join..;-)

    http://iniblogecha.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entri-aku.html

    ReplyDelete
  8. join!

    http://hans-mohd.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entry-aku.html

    ReplyDelete
  9. nuja nak join and support :D muja follow jugak,,
    http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entry-aku.html

    ReplyDelete
  10. jon sini....
    salam perkenalan...

    http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entry-aku.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum! sy join skali ye~ menarik sgt segmen ni. 1st time jumpa!

    http://eabufairytale.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entry-aku.html

    ReplyDelete
  12. join!

    http://thecreativecraft.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entry-aku.html

    ReplyDelete
  13. alaaaa tak sempat dah nak tamat. wuwuuwuw.

    busy nye hidup student kann? -.-

    ReplyDelete
  14. SALAM

    JOIN IT..

    http://zaujahafis.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entry-aku.html

    TQ

    ReplyDelete
  15. masih sempat kan?

    http://mugmerah.blogspot.com/2011/12/segmen-aku-nak-jual-entry-aku.html

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi