Friday, June 29, 2012

Irma Hasmie Nikah - Cantiknya!

Assalammualaikum..

    Bangun tido je aku terus google irma kawen. Kat twitter fb nampak dah gambar mereka. Weh cantik sangat2 baju HD buat. Macam bidadari irma. Untungnya hubby dia. Jom tengok gambar. Kredit ke Rotikaya

her hubby. hensemnya!



Lagi gambar sila ke blog Rotikaya. Tak sabr nak tunggu majlis resepsi. Kompem cantik sangat2. Tahniah Irma. Makin cantik tambah berseri2 bila bertudung. 

p/s : Allah replaced someone much2 better. Ada hikmah disebalik setiap perpisahan :)

11 comments:

  1. irma memang cantik :D sama padan dengan suaminya. ada hikmah di sebalik perpisahan yang dulu :)

    ReplyDelete
  2. yup. seri pengantin, seri bertudung (:

    ReplyDelete
  3. Cantiklah Irma Hasmie =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/dinosaur-eggs.html

    ReplyDelete
  4. sukaa sangat dengan ps tu..hehe :) cantik!alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. kan, memang cantik kan. sweet sangat muka irma tu, dpat laki hensem lagi. :)

    ReplyDelete
  6. Err.. tak tahu kenapa tak boleh tengok gambar dekat blog ni. Tapi dah tengok dekat encik google. sama padanlah dua orang tu. ^_^

    ReplyDelete
  7. wedding artist yg sy paling teruja. hehe :)

    ReplyDelete
  8. Irma memang cantik. Saya pun pernah meminati irma. Tapi sebagai peminat je.

    ReplyDelete

time kasih singgah komen kat sini..
datang lagi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi