Friday, June 29, 2012

Irma Hasmie Nikah - Cantiknya!

Assalammualaikum..

    Bangun tido je aku terus google irma kawen. Kat twitter fb nampak dah gambar mereka. Weh cantik sangat2 baju HD buat. Macam bidadari irma. Untungnya hubby dia. Jom tengok gambar. Kredit ke Rotikaya

her hubby. hensemnya!



Lagi gambar sila ke blog Rotikaya. Tak sabr nak tunggu majlis resepsi. Kompem cantik sangat2. Tahniah Irma. Makin cantik tambah berseri2 bila bertudung. 

p/s : Allah replaced someone much2 better. Ada hikmah disebalik setiap perpisahan :)


Kalau nak share silekan..Like juge

11 comments

June 29, 2012 at 7:36 PM  

irma memang cantik :D sama padan dengan suaminya. ada hikmah di sebalik perpisahan yang dulu :)

June 29, 2012 at 8:43 PM  

yup. seri pengantin, seri bertudung (:

June 29, 2012 at 9:55 PM  

Cantiklah Irma Hasmie =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/dinosaur-eggs.html

June 30, 2012 at 12:09 AM  

sukaa sangat dengan ps tu..hehe :) cantik!alhamdulillah

June 30, 2012 at 1:30 AM  

Cantik berseri je irma kan?

June 30, 2012 at 2:42 AM  

cantiknya irma!!

June 30, 2012 at 5:40 PM  

kan, memang cantik kan. sweet sangat muka irma tu, dpat laki hensem lagi. :)

June 30, 2012 at 10:44 PM  

sejuk je mata tgk irma ni :)

July 1, 2012 at 1:42 PM  

Err.. tak tahu kenapa tak boleh tengok gambar dekat blog ni. Tapi dah tengok dekat encik google. sama padanlah dua orang tu. ^_^

July 6, 2012 at 11:49 PM  

wedding artist yg sy paling teruja. hehe :)

April 29, 2014 at 10:15 AM  

Irma memang cantik. Saya pun pernah meminati irma. Tapi sebagai peminat je.

Post a Comment

time kasih singgah komen kat sini..
datang lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi