Saturday, June 9, 2012

REVIEW : Piranha 3DD

Assalammualaikum

   Petang tadi aku pegi teman kekasih kesayangan aku, Aiza pegi tengok wayang. Katenye nak sangat tengok cite Piranha tu ha. Memula nak pegi Mid tapi malas dah sebabnye dah tengah hari pastu malas nak bawak barang dapur naik ktm. Barang dapur?? Aku masak kat bilik. Kau ade?

   Sini aku review sikit pasal cite ni. Korang penah tengok cite Piranha yang dulu tu? Ha yang ni macam kire sambungan die sebab pakcik guard yang dulu habis habisan bunuh pirana sampai putus kaki tu ade lagi. Tapi bagi aku, aku lagi suka cite yang ni dari yang sebab :

  • lebih logik berbanding cite dulu. 
  • lebih saspen
  • tak lucah sangat macam dulu
  • kelakar!

   Jom cuci mata tengok serpihan dari cerita ni. Maaf, teruknye bahasa.

ingat lagi tak pak cik ni mase dalam cite pirana dulu tu. Kaki palsu die ade pistol weh. dasat

time ni macam geli sikit sebab pirana tu beranak dalam perut pompuan ni. Bole caye ke?

saspen gilo time ni

laki ni special bagi aku
   So aku nak kasi 4 bintang lah kot. Hihi. Tak rugi jugak lah aku tengok. Better dari dulu punye. 

p/s : masakkan nasi goreng & hantar kat dia tapi masin. Dia cakap sedap :(

29 comments:

  1. Beranak dlm pwot?uiii, dasat tuh...huhu

    ReplyDelete
  2. aku baru tgok td..hehe
    best gak la :)

    ReplyDelete
  3. agak bosan dan x best citer ni. buat cincai je nampak

    ReplyDelete
  4. ikan beranak yek? eh!! ikan paus beranak... so ok lah kot...

    hey hey!! pocket nak beli DVD jer lah. Macam tak padan plak nak tengok Wayang...

    ReplyDelete
  5. ermm, tapi pd akak citer tu sgt xbest.. best lg yg sebelum ni sbb yg kali ni mcm mengarut.. dia selitkan something yg lawak tp xmenjadi..

    ReplyDelete
  6. xtgk lg...mcm best je
    sy dh follow awk=) follow sy ek tq
    http://nlylyn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. ye ke dear? en abg akak dl tgk kat rumah. banyak aksi lucah nyee.. tp mcm tak logik je. yela, mmsing ad pendapat sndr kan.

    Snow White da tgk?

    ReplyDelete
  8. wahh
    dah tgk da??
    menympat je akq nk jalan2 an tgk wayang
    blaja2 :P

    eh,untglah dah ader berpunya
    hehee ..smoga bahgia kakak

    ReplyDelete
  9. ajak kawan tgk cite ni haritu,then dia cakap x sesuai sbb banyak lucah..alahaiii tapi teringin nak tengok.dahlah 3DD!

    ReplyDelete
  10. yeker ? alamak nak tgk lah .. hehe

    ReplyDelete
  11. camne entah ikan boleh ada dalam pompuan tu. tu mcm tak logik sikit lah. huhuuu :p

    ReplyDelete
  12. taknak la tengok cite half porno. hehe.

    ReplyDelete
  13. @YaYaNsMuM a.k.a YM

    ha tau x pe...ngeri & sedikit x logik pon ade kan

    ReplyDelete
  14. @MizzTina

    sebelum ni ngarit sikit hahaha
    ok la tu

    ReplyDelete
  15. @farah hanim

    hahah sempat sangat dik..
    amin..
    \thanks

    ReplyDelete
  16. nak tengok x laptop boleh x? ada x crita piranha tu kt google ? kalau ade tolong bagitau ye.. kalau ada bgitau kt fb boleh ? fb syaa ---> Nur Zulfa .. seng copy link ni ..https://www.facebook.com/Misszzzulfa

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi