Monday, June 18, 2012

Game Pilihan

Assalammualaikum

   Before berjuang esok untuk paper seterusnya nak update lah sikit pasal game kegemaran aku. Aku selalu main kat lappy & fon sampai habis bateri. Addicted hokeh. Meh nak share.


Sneezies

Game ni kene main letup2 ikut amount yang die mintak. Syok gila. Time bosan dalam lecture aku main game ni la.

Paparazzi


Cari barang tersembunyi. Best! Dan kadang menguji kesabaran aku sebab benda yang tersembunyi tu terlalu kecik!

Mario Forever

Ni semua orang suka aku rasa. Tak bosan pun game ni kan. 

Marble Blast

Ala2 zuma jugak. 

Ice age

Bina village ice age. Makin banyak duit macam2 boleh beli. Syok syok

   Game pilihan korang? Meh share sekali. Maaf, entry mengarut malam2 ni. Tata

p/s : wish me luck :)

12 comments:

  1. deno paling suka main mario! mmg best! :)

    ReplyDelete
  2. wow.. da test semua tu, best n layan.. tp skrg aku main temple run, hungry shark 1,2,3. tuan rumah ada main x?

    ReplyDelete
  3. akak suke sneezies..hahaha.. senarnya game bersin² ni..

    ReplyDelete
  4. game ni kat android ke? jiha xbg nama.kalau x leh akk join.hehehe

    ReplyDelete
  5. ala,mario tu xde dlm android.mencik.

    ReplyDelete
  6. all the best exam .. em em . kite suke main gold miner tuh . hehe ^^

    ReplyDelete
  7. nset tak canggih la yunk..xdpat la nak main macam2 game..hoho

    ReplyDelete
  8. Mario memang best. Lagi satu,my fav game yang slide fruit.dia macam game sneezies jugak kot. hehe :)

    ReplyDelete
  9. siyes,lama dah akk tak men game..aduh.

    ReplyDelete
  10. lama dah dni tak maen game.. rindunye.. busy jadi surirumah :D

    ReplyDelete
  11. antara game tu semua, kite suka mario.
    kalau kat fb sekarang, kite suka main tetris battle. heheheee :D

    ReplyDelete
  12. mario mario !! hehe. dulu memang gila sangat kat game tu. sekarang pun gila jugak. hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi