Wednesday, June 13, 2012

Andai Ku Bercinta Lagi - MOJO

Assalammualaikum..

   Aku dengar lagu ni kat Suria fm. Then terus aku cari lagu ni. Kebetulan. Mase tu makan malam dengan dia, keluar lagu ni kat cite AMEERA. Aku cakap " bes lagu ni". Masa yang sama dia cakap " suka lagu ni". Then senyap. Kebetulan yang berlainan maksud antara aku & kau.


    Semalam baru tengok MV lagu ni. Tetiba aku jadi tersentuh dengan klip video die. Oh btw edry main keyboard dalam video ni cool gila!


Kini kau tiada
Senafas pun ku perlu mencuba
Kau bawa pergi sebahagian dari jiwa raga

Bersendiri hidup umpama hilang erti
Bagaimanakah meneruskan hayat ini

Andai ku bercinta lagi suatu hari nanti
Tunjukkan di mana
Ruang hati untuknya yang masih belum kau huni?

Apabila tiba waktu bersemuka
Ku perlu pejamkan mata dan memaksa lafaz cinta
Dengan bayangmu di minda

Tiada pengganti bisa hadir dan mampu menyembuh
Rawan di hati meleraikan semangat ku runtuh

Bersendiri masa umpama tak beralih
Berapa lama lagi harus ku merintih

Malam tidak berpurnama
Fajar tiada kejora
Aku hilang di dalam gelita kalbu
Tanpa dirimu asaku mati

   Terima kasih kerana hadir dalam hidup saya. Cintai saya kerana Allah, bukan kerana rupa. Ternyata Allah Maha Adil. Allah berikan awak kepada saya disaat saya putus harapan. Jaga saya, cinta saya, sayang saya kerana Allah ya. Saya titipkan doa supaya kita disatukan 1 hari nanti & saya mahu jadi yang halal buat awak. Amin

p/s : maaf, terjiwang sekejap 

26 comments:

  1. wewittt
    semoga nie cinta akq yg terakhir :D
    berakhr dengan pernikahan

    ReplyDelete
  2. akak msh setia menanti perkhabaran gembira dri awk.. ;)

    ReplyDelete
  3. ehem2.. wish u happy always. semoga kebahagiaan bersama awk dear :) ..

    ReplyDelete
  4. huhuhu.. andai kau bercinta lagi.. alallla

    ReplyDelete
  5. moga kebahagiaan terus jd milik kamu ;)

    lagu nie mmg syok .

    ReplyDelete
  6. semoga berkekalan hingga akhir hayat :)

    ReplyDelete
  7. lagu ni bes sangat sangat kan.. ermm, mas doakan sis jihah akan betemu jodoh dengan zauj yg terbaik buat sis di dunia dan akhirat.. :)

    ReplyDelete
  8. lagu tgh hot ni.. mmg best!


    akak doakan kebahagiaan kamu syg :)

    ReplyDelete
  9. suka lagu ni!, moga doa itu termakbul, aminnn..

    ReplyDelete
  10. mood cinta skang ni ehhhhh jihah ! hehe :D

    ReplyDelete
  11. @MizzTina

    sory kak skarang tengah bz exam..nnt sy story ye syg

    ReplyDelete
  12. @fiQRa

    time kasih sis :)
    alhamdulillah amin

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi