Friday, June 29, 2012

Harry Potter- From child to hot teen

Assalammualaikum..

    Cop. Mane pegi semua orang eh lately ni? Fb takde twitter tak de blog pun tak de. Bz ye. Tetiba nak cite pasal harry potter ni kan. Ingat lagi dulu betapa aku kutuknya series cite ni "ape besnye cite HP tu macam mengarut je". Ok then bila aku dah tertengok jadi terpikat. Seingat aku series HP yang 1st sekali aku tengok yang Harry Potter & The Chamber of Secret tu. Lepas pade tu tak penah miss tengok cite ni. Wehu

   Mostly member aku tersangat2 addicted dengan cite ni siap ada full episode novel citer ni. Wah. So dorang memang dah tau apa akan jadi seterusnya. Aku memang tak minta novel bi ni so aku tunggu citer die keluar wayang je. Memang sape yang tak tengok cite ni dari series yang 1 akan blur2 bila tengok series yang seterusnya kan. So alternative aku pegi cari series HP yang dulu2 yang aku belum tengok tu. Snaggup kau.

HP & The Philosopher's Stone
HP & The Prisoner of Azkaban
HP & The Goblet of Fire
HP & The order of Pheonix
HP & The Half Blood Prince
HP & The Deathly Hallows (I & II)

   Yang paling sedih bagi aku HP 6 sebab time tu Dumbledore mati. Malangnya aku tak dapat tengok HP 7 part ke 2 sebab time tu tengah cuti sem. Tak sini tak de wayang. So kenelah hold berbulan2 kasi die kelua kat HBO nanti huhu. Jom tengok muka2 mereka yang dulu kecik je lagi sekarang dah hot2 nyah.






   Sedih pulak HP ni dah habis. Valdemort yang kejam. Ada terbaca dalam paper dorang ade buat gather sempena habisnya series HP ni. Semua pun dah kaya raya nak2 si penulis novel tu J.K Rowling. Phew. Agak2 ade tak kat meisa cite macam ni punye real? CGI mungkin opss


11 comments:

  1. minat gak harry potter tp tgok cite die gitu2 je..
    hehekk

    ReplyDelete
  2. wah, kalau aku, mending nonton filmnya..
    kalau baca novel, lama... :D

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum najihah...anak mama memang suka sgt dgn cite Harry Potter ini...:)

    ReplyDelete
  4. same lar kite..

    hehee, tapi ade yang xsempat bace n tengok lagi.. huhuuu

    ReplyDelete
  5. kawan kite sampai sanggup beli buku hp yg cover keras tu. punyalah suka kan. :)

    ReplyDelete
  6. harry kecik2 comeyyyy sgt!skrg dah makin besar,tak comey sgt.Hehe
    jom baca dan bagi pendpat dear
    http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/06/perempuan-dan-adab-adalah-sebati.html

    ReplyDelete
  7. ciktom minat cerita harry potter ni..mmg best!

    ReplyDelete
  8. sangat best HP ni..the best wizard story =D

    ReplyDelete
  9. saya minat gile harry potter ni !!

    ReplyDelete
  10. namee tak pernah tgk langsung cerita ni...wuuu.

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi