Sunday, June 24, 2012

Neelofa

Assalammualaikum..

    Yey dah habis exam! Boleh besarkan badan duduk rumah makan je ape nak. Ahaks. Nak cite pulak pasal neelofa sebab tertengok pulak cerekarama die berlakon. Btw makin galak die berlakon sekarang. Act to be honest aku tak berapa nak berkenan sangat dengan beliau ni sebab too too too seksi. Pakaian dia daring gilos. Mostly laki suka neelofa ni. Orang cantik.

     Dia mula naik mase menang Dewi Remaja dulu kan.Yes die memang sangat cantik tapi terlalu seksi. Bulat mata aku tengok die pakai baju. Kalau aku yang tengok pon dah bulat mata kalau lelaki tengok?? Maaf terkutuk sikit disini. Maaf pada peminat kipas susah mati neelofa. Jangan emo2 kat sini ya.

     Baru2 ni kan kecoh pasal die gadoh pulak dengan anzalna, tasha shilla semua. Elok lah tu sama2 masuk pertandingan bila masing2 dah naik sama2 aibkan keburukan masing2. Kalau korang, korang pilih siapa ye? Kalau aku, nak ikutkan semua aku tak berkenan opss!  Mula2 aku tengok cite Azura lakonan neelofa ni aku macam terus nak pangkah sebab kaku. Tapi lame2 bila tengok cite2 lain ok sikit lah kot. Jom kita tengok serba sedikit gambar2 neelofa.






    Aku suka tengok neelofa ni sebab dia cantik. Mata dia lawa!



 
    Maaf kalau ada yang tak berkenan. Aku pinjam google punye gamba.

p/s : apesal aku rasa Izara lagi lagi cantik dari beliau eh? Hihi

30 comments:

  1. neelofa ni makin seksi. heee. tak ska dia.

    ReplyDelete
  2. die cantik tapi kadang2 seksi sangat an,,

    ReplyDelete
  3. ok neelofa sgt2 seksi..
    nk market kot..

    ReplyDelete
  4. ouch... hanya bleh kt terlalu seksa mata melihat...

    hahahaha

    ReplyDelete
  5. izarac comel. neelofa cantik. :D

    ReplyDelete
  6. cun.suka dia sebab cantik..hehe . anzalna pun lawa. Tasha shila..tak. ;p

    ReplyDelete
  7. ala dye mmg seksi.mentang2 bdn lawa.heee

    ReplyDelete
  8. semua saja kan..hihi..izara comel dari depa smua..

    ReplyDelete
  9. Neelofa ni kan baru je nak up . semua orang dia nak gaduh . Tak faham betul -.-'

    Ishhh gambar2 ni modal lelaki hidung belang lahh hahaa

    ReplyDelete
  10. seksi sgt.mata lawa sb lens dan solekan.tak lawa la..mak sy lagi lawa..haha~ ngeng pulak tgk pompuan seksi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi